Follow us

Δανάη Μιχαλάκη | Φωτογραφίζεται με λεοπάρ μαγιό, λίγες ημέρες πριν τον γάμο της

Με καλοκαιρινή διάθεση, λίγο πριν ντυθεί νύφη.

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου NDP

Σε πυρετώδεις γαμήλιες προετοιμασίες βρίσκεται η Δανάη Μιχαλάκη, που εντός ολίγων ημερών θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Σύρο.

Loading...

Η "Δρόσω" από τις Άγριες Μέλισσες, που εδώ και δύο χρόνια έχει γίνει ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά εποχής του Ant1 που κέρδισε την καρδιά των τηλεθεατών, δεν βλέπει την ώρα να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον σύντροφό της. Μάλιστα, ο γάμος θα τελεστεί στις 7 Αυγούστου, ανήμερα των γενεθλίων της.

Loading...

Η νεαρή ηθοποιός λοιπόν, λίγο πριν τη μεγάλη ημέρα θέλησε να ξεκουραστεί και να απολαύσει αμέριμνη τις ομορφιές της χώρας μας, επισκεπτόμενη την αγαπημένη της παραλία. Από εκεί μάλιστα ανέβασε και ένα άκρως καλοκαιρινό story φορώντας φυσικά το μαγιό της, το οποίο είναι animal prin και συγκεκριμένα λεοπάρ.

Χωρίς να ξεχάσει τα απαραίτητα αξεσουάρ παραλίας, το σέταρε με το καπέλο και τα μαύρα γυαλιά ηλίου της, ενώ δεν παρέλειψε να φορέσει και ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρίκια και κολιέ.

Η φωτογραφία που μοιράστηκε στο προφίλ της στο Instagram

Δανάη Μιχαλάκη | Φωτογραφίζεται με λεοπάρ μαγιό, λίγες ημέρες πριν τον γάμο της

Να σου θυμίσουμε ότι σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, ο γάμος θα είναι πολιτικός και θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο με λίγους καλεσμένους στο δημαρχείο της Ερμούπολης. Το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποφασίσει να κάνει το ταξίδι του μέλιτος τα Χριστούγεννα, λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, σε κάποιον προορισμό του εξωτερικού.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ