Follow us

Χαρά Παππά | Για αυτόν τον λόγο αδυνάτισε - Η αλλαγή στην εμφάνισή της

Plus: Ο λόγος που δεν αποκαλύπτει το ύψος και τα κιλά της.

MissBloom TEAM
Χαρά Παππά Instagram

Ένα Q&A έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram η Χαρά Παππά. Το 27χρονο μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του GNTM και απασχόλησε τα media και με την προσωπική της ζωή λόγω της σχέσης της με τον Τούρκο ηθοποιό Burak Hakki, ήταν πολύ ειλικρινής στις απαντήσεις της.

Loading...

Έτσι, όταν ένας follower επεσήμανε πως έχει αδυνατίσει, εκείνη τον επιβεβαίωσε εξηγώντας πως αυτό οφείλεται στο γεγονός πως οι τελευταίες ημέρες ήταν δύσκολες για εκείνη.

Έχεις αδυνατίσει ή είναι ιδέα μου; τη ρώτησαν και απάντησε:

Η αλήθεια είναι πως ναι. Όταν με βλέπετε να αδυνατίζω ή πολύ καλά είμαι ή πολύ άσχημα… Και οι τελευταίες ημέρες ήταν λίγο κακές ας πούμε… οπότε λίγο η ζέστη, λίγο ένα σφίξιμο στο στομάχι, λίγο οι ημικρανίες οδήγησαν σε αυτό… δε με χαροποιούν οι αιτίες λοιπόν! Να εύχεστε να είστε χαρούμενοι πάνω από όλα και να προσέχετε τον εαυτό σας".

Χαρά Παππά | Για αυτόν τον λόγο αδυνάτισε - Η αλλαγή στην εμφάνισή της

Ενώ όταν ρωτήθηκε για το ύψος και τα κιλά της, εξήγησε ότι δεν θέλει να απαντά σε αυτή την ερώτηση προκειμένου να μην προβεί κάποια γυναίκα σε σύγκριση μαζί της, μιας και πρόκειται για "απλούς αριθμούς" που δεν μας καθορίζουν.

Χαρά Παππά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ