Follow us

Μαριαλένα Ρουμελιώτη | Με total black look σε νέα έξοδο με τον Σάκη Κατσούλη

(Plus: Το ατόπημα στο μακιγιάζ της που καλό είναι να αποφύγεις).

MissBloom TEAM
Μαριαλένα Ρουμελιώτη NDP

Μια νέα κοινή βραδινή έξοδο πραγματοποίησαν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης, με τον φωτογραφικό φακό των paparazzi να είναι εκεί για να απαθανατίσει το πρώην ζευγάρι.

Γενέθλια για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη | Με μίνι γαλάζιο φόρεμα και τον Σάκη Κατσούλη στο πλευρό της

Η 26χρονη γυμνάστρια και αθλήτρια καράτε και ο 30χρονος επιχειρηματίας και νικητής του τελευταίου κύκλου του Survivor είναι τις ημέρες αυτές στη Μύκονο, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές παρέα με καλούς τους φίλους.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη | Με total black look σε νέα έξοδο με τον Σάκη Κατσούλη
Loading...

Ωστόσο, πριν ταξιδέψουν για το Νησί των Ανέμων, βρέθηκαν σε γνωστό μαγαζί της πρωτεύουσας με την πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης να επιλέγει one shoulder μαύρο crop top και ψηλόμεσο παντελόνι σε ίδια απόχρωση. Το look ολοκλήρωσε με ένα ασημί ρολόι, μερικά βραχιόλια και ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Αν και είναι πολύ όμορφη, φρέσκια και δείχνει πάντα on point, δεν ξετρελαθήκαμε με την επιλογή ενός τόσο ανοιχτόχρομου concealer στην ηλιοκαμένη της επιδερμίδα, κάτι που θα συμβουλεύαμε και εσένα να αποφύγεις μιας και το αποτέλεσμα δεν δείχνει φυσικό, ειδικά στις φωτογραφίες.

Εν αντιθέσει, αν αρκεστείς σε ένα τόνο πιο ανοιχτό concealer από αυτόν του foundation, το βλέμμα σου θα δείχνει φωτεινό και ξεκούραστο, ενώ θα έχεις αποφύγει αυτή την σκληρή μετάβαση και διχρωμία.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ