Follow us

Κατερίνα Στικούδη | Η φωτογραφία από την παραλία μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης

Σύμφωνα με τη φίλη της, περιμένει αγοράκι.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Στικούδη NDP

Τον χρόνο αντίστροφα μετρά πλέον η Κατερίνα Στικούδη μέχρι να γίνει για πρώτη φορά μαμά. Μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας με τον σύζυγό της DJ Rico, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Μάλιστα και σύμφωνα με όσα είπε η καλή της φίλη και τραγουδίστρια, Νάγια, στο Καλοκαίρι Not του Open, το ζευγάρι περιμένει αγόρι.

"Με την Κατερίνα Στικούδη έχουμε επικοινωνία, της έστειλα και πρόσφατα γιατί έμαθα για το μωράκι της, έμαθα ότι είναι έγκυος. Πραγματικά εύχομαι τα καλύτερα, έχω χαρεί πάρα πολύ για εκείνη. Με το καλό, καλή λευτεριά να πω. Περιμένει και αγοράκι απ’ ότι έμαθα” είχε πει χαρακτηριστικά.

H Κατερίνα Στικούδη λοιπόν έκανε την απαραίτητη εξόρμηση στην παραλία, δεδομένων των εξαιρετικά υψηλών θερμοκρασιών, ενώ δεν παρέλειψε να μοιραστεί από εκεί μερικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι, ανέβασε μερικά stories στα οποία ωστόσο δεν δείχνει το σώμα της, παρά ελάχιστα με τα πλάνα να είναι είτε πολύ κοντινά είτε να απεικονίζουν τη θάλασσα.

Δες τα stories της

Κατερίνα Στικούδη | Η φωτογραφία από την παραλία μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης
Κατερίνα Στικούδη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ