Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις πυρκαγιές | "Γινόμαστε θεατές στο ίδιο έργο"

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας και η δικαιολογημένη οργή της για τις θλιβερές στιγμές που ζει η χώρα μας.

Σταματίνα Τσιμτσιλή NDP

Σε εξέλιξη βρίσκονται από χτες το μεσημέρι φωτιές που ξέσπασαν σε αρκετά σημεία ανά την Ελλάδα, με το θέμα να μονοπωλεί τα κεντρικά δελτία ειδήσεων αλλά και τα social media. Πλήθος εθελοντών και άλλων πολιτών τρέχουννα συνδράμουν το έργο της πυροσβεστικής με όποιον τρόπο μπορούν, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν με τους κατοίκους να εγκαταλείπουν τις περιουσίες και τα σπίτια τους άρον άρον.

Οι celebrities δεν γινόταν να μείνουν αμέτοχοι, βοηθώντας κι εκείνοι μέσω των social media όπως μπορούσαν και αναδημοσιεύοντας στα stories τους διάφορες πληροφορίες που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμες.

Οι αναρτήσεις των δημοσίων προσώπων για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη

Βέβαια, δεν έλειψαν και συγκινητικές αναρτήσεις όπως αυτή της Ναταλίας Γερμανού, αλλά και αυτή της Σταματίνας Τσιμτσιλή που σχολίασε τις θλιβερές εικόνες που βλέπουμε όλοι τις τελευταίες ώρες μέσα από τους δέκτες μας.

Δείχνοντας τη αμέριστη στήριξή της στους πυροσβέστες, κατοίκους και εθελοντές, εξέφρασε το παράπονό της γράφοντας:

Πυροσβέστες, κάτοικοι κι εθελοντές ενωμένοι σε μια γροθιά δίνουν από χθες μια σκληρή μάχη κάτω από αντίξοες συνθήκες! Η σκέψη μας και οι προσευχές μας μαζί σας. Μέσα σε λίγες ώρες όλη η χώρα παραδόθηκε στις φλόγες. Κάηκαν σπίτια, ανυπεράσπιστα ζώα και τεράστιες δασικές εκτάσεις ακόμα και σε περιοχές που λίγα χιλιόμετρα μακριά ασφυκτιούν από τσιμέντο. Δυστυχώς γινόμαστε για ακόμα μια φορά θεατές στο ίδιο έργο. Τι κρίμα να ζούμε στην πιο όμορφη χώρα τους κόσμου και χρόνο με το χρόνο να καίγεται και να καταστρέφεται.
Γιατί ...;

Δες την ανάρτηση:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ