Follow us

"Ο Ωνάσης νάρκωνε τη Μαρία Κάλλας για σεξουαλικούς λόγους. Σήμερα θα το θεωρούσαμε βιασμό"

Μια καινούρια βιογραφία παρουσιάζει άγνωστες, σοκαριστικές λεπτομέρειες από τη βασανισμένη προσωπική ζωή της Μαρίας Κάλλας.

MissBloom TEAM
Ωνάσης Facebook Aristotle Onassis

Η μητέρα της την εκβίασε, ο σύζυγός της Τζιοβάνι Μπατίστα Μενεγκίνι την έκλεψε, ο Αριστοτέλης Ωνάσης της φέρθηκε βίαια και την εγκατέλειψε για την Τζάκι Κένεντι. Μπορεί η Μαρία Κάλλας να απόλαυσε την αγάπη του κόσμου, αλλά στην προσωπική της ζωή εισέπραξε, κυρίως, την προδοσία και τη μοναξιά, όπως επιβεβαιώνει και μια νέα βιογραφία.

Η συγγραφέας, Λίντσι Σπενς, εξασφάλισε πρόσβαση σε αδημοσίευτη μέχρι πρότινος αλληλογραφία της σοπράνο και άλλο προσωπικό υλικό, που την έφερε αντιμέτωπη με μια σειρά από σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Μεταξύ άλλων, η Κάλλας φέρεται να είχε μιλήσει σε στενή φίλη για τη σωματική και σεξουαλική βία που υπέστη από τον εφοπλιστή: "Υπάρχουν σοκαριστικές πληροφορίες στο ημερολόγιο μιας στενής φίλης που περιγράφουν με λεπτομέρειες το πώς ο Ωνάσης τη νάρκωνε, κυρίως για σεξουαλικούς λόγους – σήμερα θα το θεωρούσαμε βιασμό" λέει η συγγραφέας στον Guardian. Σε μια επιστολή στη γραμματέα της η Κάλλας παρουσιάζεται να εξομολογείται τα εξής: "Δεν ήθελα να μου τηλεφωνήσει [ο Ωνάσης] και να αρχίζει ξανά να με βασανίζει".

Δες περισσότερα στο Womantoc.gr

Φωτογραφία: Facebook Aristotle Onassis

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ