"Ο Ωνάσης νάρκωνε τη Μαρία Κάλλας για σεξουαλικούς λόγους. Σήμερα θα το θεωρούσαμε βιασμό"

Μια καινούρια βιογραφία παρουσιάζει άγνωστες, σοκαριστικές λεπτομέρειες από τη βασανισμένη προσωπική ζωή της Μαρίας Κάλλας.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η μητέρα της την εκβίασε, ο σύζυγός της Τζιοβάνι Μπατίστα Μενεγκίνι την έκλεψε, ο Αριστοτέλης Ωνάσης της φέρθηκε βίαια και την εγκατέλειψε για την Τζάκι Κένεντι. Μπορεί η Μαρία Κάλλας να απόλαυσε την αγάπη του κόσμου, αλλά στην προσωπική της ζωή εισέπραξε, κυρίως, την προδοσία και τη μοναξιά, όπως επιβεβαιώνει και μια νέα βιογραφία.

Η συγγραφέας, Λίντσι Σπενς, εξασφάλισε πρόσβαση σε αδημοσίευτη μέχρι πρότινος αλληλογραφία της σοπράνο και άλλο προσωπικό υλικό, που την έφερε αντιμέτωπη με μια σειρά από σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Μεταξύ άλλων, η Κάλλας φέρεται να είχε μιλήσει σε στενή φίλη για τη σωματική και σεξουαλική βία που υπέστη από τον εφοπλιστή: "Υπάρχουν σοκαριστικές πληροφορίες στο ημερολόγιο μιας στενής φίλης που περιγράφουν με λεπτομέρειες το πώς ο Ωνάσης τη νάρκωνε, κυρίως για σεξουαλικούς λόγους – σήμερα θα το θεωρούσαμε βιασμό" λέει η συγγραφέας στον Guardian. Σε μια επιστολή στη γραμματέα της η Κάλλας παρουσιάζεται να εξομολογείται τα εξής: "Δεν ήθελα να μου τηλεφωνήσει [ο Ωνάσης] και να αρχίζει ξανά να με βασανίζει".

Δες περισσότερα στο Womantoc.gr

Φωτογραφία: Facebook Aristotle Onassis

Tags