Follow us

Κατρίνα Τσάνταλη | Κάηκε το καταφύγιο ζώων της στο Πολυδένδρι

"Προσεύχομαι για όλους μας, να περάσει σύντομα αυτός ο εφιάλτης": Η συγκινητική της ανάρτηση.

Κατρίνα Τσάνταλη

Εφιαλτικές είναι τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι στιγμές που βιώνουν οι κάτοικοι της βορειανατολικής Αττικής, λόγω της πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει στην περιοχή και μαίνεται ανεξέλεγκτη.

Ανάμεσα στους πολλούς συμπολίτες μας που έχασαν τις περιουσίες και τα σπίτια τους ήταν και η Κατρίνα Τσάνταλη, καθώς η φωτιά έκαψε το καταφύγιο ζώων που έχει δημιουργήσει στο Πολυδένδρι.

Κατρίνα Τσάνταλη | Εκκενώθηκε το καταφύγιο ζώων της

Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό η ίδια μέσα από τον λογαριασμό του "A little Shelter" στο Instagram το απόγευμα της Παρασκευής (6/8), ενώ μερικές ώρες νωρίτερα είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την εκκένωση του καταφυγίου της και την ασφάλεια των ζώων που μεταφέρθηκαν σε ασφαλές μέρος.

Κατρίνα Τσάνταλη | Κάηκε το καταφύγιο ζώων της στο Πολυδένδρι

Συγκεκριμένα, έγραψε

Το καταφύγιο μας επίσημα δεν υπάρχει πια. Τα ζώα μας είναι σε ασφαλές μέρος και αυτό έχει σημασία. Δεν έχουμε λόγια αυτή τη στιγμή. Το μόνο σίγουρο πως θα τα ξανακάνουμε όλα. Συγκεντρωνόμαστε να σώσουμε ότι άλλα ζώα μπορούμε.

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις προσευχές. Προσεύχομαι για όλους μας, να περάσει σύντομα αυτός ο εφιάλτης. Καλή δύναμη και καλή τύχη.

Κατρίνα

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ