Follow us

Ελένη Πετρουλάκη | "Με φοβίζει το μέλλον των παιδιών μας..."

Η όλο νόημα ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της σχετικά με το μέλλον του πλανήτη αλλά και τι μπορούμε να κάνουμε για να τον προστατέψουμε.

Ελένη Πετρουλάκη

Ολοένα και πληθαίνουν οι αναρτήσεις των διασήμων σχετικά με τα πύρινα μέτωπα που κατακαίνε τη χώρα μας τα τελευταία δραματικά 24ωρα. Ο καθένας βοηθά όπως μπορεί, είτε προσφέροντας τις δυνάμεις του δια ζώσης ως εθελοντής είτε μοιράζοντας πολύτιμες πληροφορίες που μπορούν να φανούν χρήσιμες μέσω των social media.

Αθηνά Οικονομάκου | Κάνει δραματική έκκληση για τη φωτιά στο Γύθειο

Σε κάθε περίπτωση, όλοι εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για το τι συμβαίνει ενώ δείχνουν την αμέριστη στήριξή τους στους πυροσβέστες και στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Μια από αυτές είναι και η Ελένη Πετρουλάκη που δεν έχει σταματήσει λεπτό να μοιράζεται στα stories της διάφορες πληροφορίες με στόχο να βοηθήσει όπως μπορεί. Ταυτόχρονα, στην πρόσφατη ανάρτησή της ανέβασε μια σειρά από εικόνες και ένα μήνυμα όλο νόημα σχετικά με το μέλλον του πλανήτη και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για να τον προστατέψουμε από δω και στο εξής. Επιπλέον, δεν δίστασε να εκφράσει τους φόβους της για το τι μέλλει γενέσθαι αλλά και, φυσικά, να σταθεί δίπλα σε όλους όσους παλεύουν με τη φωτιά.

Σάββας Πούμπουρας για τις πυρκαγιές | "Δάκρυζα ενώ έγραφα εκείνη την πρόταση..."

Δες τι έγραψε:

"Είμαι μακριά αλλά παράλληλα τόσο κοντά σε όλο αυτό που συμβαίνει και είναι αδιανόητο για τον ανθρώπινο νου και για την χώρα μας!
Οι σημερινοί ήρωες είναι λίγοι!
Λίγοι οι ευσυνείδητοι και πολλοί οι ασυνείδητοι!
Δεν ξέρω πως θα είναι το αύριο…κανείς μας δεν ξέρει!
Με φοβίζει και δεν το κρύβω το μέλλον των παιδιών μας όμως είναι στο χέρι μας να το αλλάξουμε και η αλλαγή αυτή θα γίνει πρώτα από όλα από εμάς.
Εμείς να αλλάξουμε νοοτροπία, συνήθειες, τρόπο σκέψης και συμπεριφορά και να υιοθετήσουμε έναν άλλο τρόπο ζωής μακρυά από συμφέροντα, εγωισμούς και ατομισμούς!
Ένα μεγάλο μπράβο στους πυροσβέστες και απόλυτος σεβασμός σε αυτούς τους ήρωες που δίνουν τη ζωή τους για να σώσουν ανθρώπινες ζωές, περιουσίες και ζωντανά! 🙏🏻
Αγάπη στον συνάνθρωπο μας και αλληλεγγύη!
Προσφορά, ενσυναίσθηση και ενσυνείδηση!
Καλό κουράγιο και δύναμη να μας δώσει ο Θεός! 🙏🏻"

Δες τις εικόνες:

Loading...


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ