Follow us

Ο Ryan Reynolds αποκάλυψε ότι η Blake Lively τον βοήθησε στο σενάριο του Deadpool

"Η Blake είναι ένα πραγματικά ταλαντούχο, πολυφαινόμενο είδος ανθρώπου".

Ryan Reynolds - Blake Lively

Την σύζυγό του Blake Lively εξυμνεί σε συνέντευξή του ο Ryan Reynolds μιλώντας στο SiriusXM με τον Jess Cagle, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του ταινίας, "Free Guy".

"Η [Blake] είναι ένα πραγματικά ταλαντούχο, πολυφαινόμενο είδος ανθρώπου σε αυτό το, ξέρετε, περίεργο burgoo [είδος φαγητού] της βιομηχανίας ψυχαγωγίας που δουλεύουμε", είπε ο Reynolds.

"Με βοήθησε τόσο πολύ στο Deadpool, σε κάθε είδους ταινίες που γνώρισαν μεγάλες επιτυχίες", πρόσθεσε. "Πάντα είχε πολλά τούβλα να βάλει σε αυτόν τον τοίχο".

Το θέμα προέκυψε όταν ο Reynolds ρωτήθηκε από τους θαυμαστές του ποιο είναι το καλύτερο σημείο του γάμου του με την Blake Lively και τότε ο ηθοποιός πήρε την αφορμή να πλέξει το εγκώμιο της συζύγου του.

"Υπάρχουν πολλά που έχω γράψει και ήταν της πρώτης γραμμής και στην πραγματικότητα ανήκουν στην Blake. Η Blake πήγαινε μέσα, έπιανε το πληκτρολόγιο και [έλεγε]: "Τι γίνεται με αυτό;". Και εγώ είχα μία έκφραση σαν λέω: "Είναι απίστευτο"", είπε Ryan.

Και συνέχισε: "Και ξέρετε, είναι αστείο. Δεν ξέρω. Ίσως είναι επειδή υπάρχει, υπάρχει εγγενής σεξισμός στη δουλειά. Θα το πω πολλές φορές: "Αυτή το έγραψε αυτό, η Blake ήθελε να το γράψει αυτό όχι εγώ. Αυτό ήταν, αυτό ήταν, αυτό ήταν δικό της"".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ