Follow us

Δήμητρα Κατσαφάδου | Η έμπρακτη βοήθεια που χάρισε απλόχερα στους πληγέντες

Μεγαλείο ψυχής από τη χημικό και επιχειρηματία.

Δήμητρα Κατσαφάδου Instagram

Στο πλευρό των πυροσβεστών αλλά και των πυρόπληκτων στέκεται έμπρακτα η Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία προέβη σε μια μεγαλόψυχη προσφορά με τη βοήθεια της ομάδας της. Η χημικός και founder του brand, La Vie en Rose, όχι μόνο παρασκεύασε σε χρόνο μηδέν έναν μεγάλο αριθμό ενυδατικών και αναπλαστικών κρεμών για τους πληγέντες που υπέστησαν εγκαύματα από τις φλόγες, αλλά και συγκέντρωσε στην εταιρεία της άφθονες ποσότητες ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία μετέφερε με φορτηγά στις Αφίδνες, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία και στο Καπανδρίτι.

Δέσποινα Βανδή | Εκφράζει την απέραντη ευγνωμοσύνη της προς τους πυροσβέστες

Τις τελευταίες μέρες άλλωστε είναι πολύ ενεργή στο προφίλ της, δημοσιεύοντας συνέχεια φωτογραφίες που δείχνουν την προσπάθεια της ομάδας της να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί τους πληγέντες, ενώ όπως υποστήριξε η ίδια, γνώρισε από πρώτο χέρι τι σημαίνει "εθελοντής" και να προσφέρεις ανιδιοτελώς.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά:

"Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση που κάνω! Μέσα μου όμως αισθάνομαι ευλογημένη που γνώρισα τι σημαίνει "εθελοντής"... Εθελοντής σημαίνει ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ-ΑΓΑΠΗ-ΨΥΧΗ... Είναι αυτός που σου σφίγγει το χέρι και το εννοεί...ή καλύτερα που είναι εκεί χωρίς καμία υποχρέωση... ΕΥΓΕ σε όλα τα παιδιά που δεν κοιμούνται, που είναι άγρυπνοι φρουροί, που τιμούν την Ελλάδα γιατί έτσι γουστάρουν... Καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας! Όποτε με χρειαστείτε θα είμαι εκεί!!!".

Δες παρακάτω όλες τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει και που δείχνουν τις έμπρακτες προσπάθειές της για βοήθεια:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ