Δραματική η κατάσταση υγείας του Σπύρου Φωκά | Η έκκληση της οικογένειάς του για βοήθεια

"Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα προσφέρει μια αξιοπρεπή νοσηλεία στον ηθοποιό που τίμησε την Ελλάδα στον κόσμο".

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ
NPD

Πολύ δύσκολες στιγμές για τον Σπύρο Φωκά, του οποίου η κατάσταση της υγείας επιδεινώνεται όλο και περισσότερο μέρα με τη μέρα.

Δύσκολες ώρες για τον Σπύρο Φωκά | "Οι γιατροί περιμένουν ένα θαύμα"

Ο πασίγνωστος ηθοποιός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο μέχρι πρότινος με σοβαρά καρδιακά και άλλα προβλήματα, όταν οι γιατροί του αποφάσισαν ότι δεν μπορούσαν να του προσφέρουν περαιτέρω βοήθεια και συνέστησαν την παραμονή του στο σπίτι.

Τον τελευταίο καιρό μένει στο σπίτι του στο Καλαμάκι Κορινθίας χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον, ενώ η σύζυγός του Λίλιαν Φωκά προσπαθεί να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί γι᾽αυτόν.

Πριν λίγη ώρα μάλιστα, η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη έκανε μια έκκληση για βοήθεια στο προφίλ της στο Instagram εκ μέρους της οικογένειάς του, ώστε να βρεθεί μια μικρή στήριξη για τον ίδιο αλλά και τη γυναίκα του που παλεύει μόνη της:

"S O S για τον Σπύρο Φωκά Σας μεταφέρω έκκληση της συζύγου του Λίλιαν και του προσωπικού του φίλου Θοδωρή Σεργιάδη. Ο ηθοποιός με τους εμβληματικούς ρόλους σε Χολιγουντιανές παραγωγές είναι σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Χρειάζεται ένα ειδικό κρεβάτι συγκεκριμένων προδιαγραφών και έναν άνθρωπο να βοηθήσει την Λίλιαν. Ζουν στο Καλαμάκι Κορινθίας Όσο και αν προσπάθησαν μέχρι στιγμής, βοήθεια δεν δόθηκε από πουθενά. Δημοσιεύω και το κινητό τηλέφωνο της συζύγου του Λίλιαν 6974728543 και του Θοδωρη Σεργιαδη 697 9248768 . Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ιδιώτης η εταιρεία, θα προσφέρει μια αξιοπρεπή νοσηλεία στον ηθοποιό που τίμησε την Ελλάδα στον κόσμο", έγραψε χαρακτηριστικά.

Δες την ανάρτηση: