Follow us

Περήφανη η Κόνι Μεταξά | Η ανάρτησή της μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Τόκιο

Τα όλο τρυφερότητα και αγάπη λόγια για τον αγαπημένο της, Μάριο Καπότση.

Κόνι Μεταξά, Μάριος Καπότσης Instagram

Το ασημένιο μετάλλιο χάρισε στην Ελλάδα η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, δίνοντας έτσι μια νότα αισιοδοξίας και χαράς στις δύσκολες στιγμές που διανύει η χώρα μας.

Τη χαρά αλλά και την υπερηφάνειά της δεν μπόρεσε να κρύψει η Κόνι Μεταξά, η οποία ανέβασε μια σειρά από stories εκθειάζοντας την Εθνική ομάδα αλλά και τον σύντροφό της, Μάριο Καπότση που είναι Ολυμπιονίκης και μέλος της ομάδας που έφερε τη νίκη.

Η ίδια μάλιστα ζήτησε προκαταβολικά συγγνώμη για τους πανηγυρισμούς της μέσω Instagram μια τόσο "σκοτεινή" , όπως τη χαρακτήρισε, περίοδο για την Ελλάδα και έγραψε χαρακτηριστικά:

"Σας παρακαλώ συγχωρέστε με που τολμώ να ανεβάσω μια στιγμής χαράς μέσα σε μια τόσο σκοτεινή περίοδο για την Ελλάδα μας. Αλλά αυτά τα παιδιά δώσαν όλο τον εαυτό τους για να μας προσφέρουν χαμόγελα έστω και από την άλλη άκρη του κόσμου. Ένα τεράστιο συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα πόλο που κατάφερε για πρώτη φορά να κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020. Ευχαριστούμε μας κάνατε υπερήφανους".

Περήφανη η Κόνι Μεταξά | Η ανάρτησή της μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Τόκιο
olympics
olympics

Στη συνέχεια, δημοσίευσε και μια φωτογραφία που απεικονίζει τον αγαπημένο της να κρατάει περήφανος την ελληνική σημαία και έγραψε την εξής λεζάντα:

olympics
olympics

"Έλληνες Ολυμπιονίκες. Τόκιο 2020. Δεύτεροι καλύτεροι στον κόσμο".

Όμως δεν σταμάτησε εκεί. Επανήλθε λίγη ώρα αργότερα δημοσιεύοντας μια σειρά εικόνων με τον αγαπημένο της, απευθύνοντάς του μάλιστα και ένα δημόσιο μήνυμα αγάπης:

"Από τη μέρα που έφυγες σου είπα ότι θα γυρίσεις με μετάλλιο, επειδή το πίστευα. Έζησα από κοντά την κούραση, τους τραυματισμούς, τον φόβο για τα τεστ, την αϋπνία και το στρες μαζί σου. Ένιωθα μέσα μου πως θα μας κάνετε υπερήφανους… μέχρι την τελευταία στιγμή δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο! Σε κάθε αγώνα, ξεκινώντας με τον πρώτο στις 5 το πρωί…. Έκλαιγα σε κάθε σας γκολ από την αρχή ως γνωστή ευαίσθητη κλαψιάρα "το ήξερες ότι στο δωμάτιο που μένεις μένουν μόνο αυτοί που κερδίζουν χρυσά μετάλλια?" Αυτό που σου έλεγα κάθε φορά που μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Μπορεί να μην ήταν χρυσό αλλά αυτό που καταφέρατε ήταν καλύτερο: κάνατε την Ελλάδα να χαμογελάσει όταν το χρειαζόταν πιο πολύ από ποτέ. Όταν ξεκίνησαν οι φωτιές έβλεπα τους αγώνες με πιο πολύ πάθος, με πιο πολύ τρέλα και συγκέντρωση. Για την Ελλάδα. Για εσάς. Για εμάς. Για την τεράστια προσπάθεια και την ιστορία που τώρα έχετε γράψει! Μια γροθιά, μια ομάδα, τόσο συγκεντρωμένοι και ενωμένοι καταφέρατε αυτό που δεν έχει ξανά γίνει…Δεν μπορώ να το πιστέψω… ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ολυμπιονίκης ο @kapotsismarios 🇬🇷συγχαρητήρια και σας ευχαριστούμε! Τώρα οι άλλοι φοβούνται εμάς Σ’αγαπώ Μάριου", έγραψε χαρακτηριστικά η Κόνι Μεταξά.

Δες το post:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ