Follow us

Πηνελόπη Αναστασοπούλου | Το σχόλιό της μετά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

"Εύχομαι καθένας μας ελεύθερα να σηκώσει το ανάστημα σε κάθε άνθρωπο που θα του ασκήσει βία."

MissBloom TEAM
Πηνελόπη Αναστασοπούλου Instagram

Στο περιοδικό Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου παραχώρησε συνέντευξη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Ούσα μια εκ των ηθοποιών που είχαν ενεργό ρόλο στο κίνημα #MeToο που απασχόλησε κατά κόρον τα media μερικούς μήνες πριν, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για αυτό.

Να σου θυμίσουμε πως υπήρξε και μια από τις γυναίκες, μαζί με τη Λένα Δροσάκη και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθετης κρίθηκε μάλιστα από τα τέλη Ιουλίου προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες και κρατείται στις φυλακές Τρίπολης.

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κλήθηκε να σχολιάσει όλες τις εξελίξεις.

-Στο κίνημα #MeToο πρωτοστάτησες. Υπήρξαν τρομερές εξελίξεις…

Όσοι άνθρωποι μιλήσαμε και βγήκαμε μπροστά το κάναμε για έναν λόγο. Για να ρίξουμε φως στο σκοτάδι. Να σπάσουμε τον φόβο. Να μην υπάρξουν ξανά άλλα τέτοια φαινόμενα. Εμείς μιλήσαμε. Τώρα η Βουλή ας νομοθετήσει. Γιατί αν δεν νομοθετήσει, δεν βάλει πιο αυστηρές ποινές, δεν θα αλλάξει τίποτα. Εγώ μίλησα. Οφείλω να μιλήσω. Αλλά από τη δουλειά μου και από τη θέση μου δεν μπορώ να κάνω τίποτα περισσότερο. Εύχομαι καθένας μας να αγαπήσει πιο πολύ τον εαυτό του και ελεύθερα να σηκώσει το ανάστημα σε κάθε άνθρωπο που θα του ασκήσει βία. Πλέον όμως το μπαλάκι έχει πεταχτεί από τα θύματα στην Πολιτεία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ