Follow us

Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη | Φωτογραφίες από τις διακοπές του πρώην ζευγαριού στη Μύκονο

Οι δυο τους, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, βρέθηκαν στη Ρόδο για να βοηθήσουν όπως μπορούν. (Plus: Νέες φωτογραφίες του Σάκη με το καινούριο του look).

MissBloom TEAM
Σάκης - Μαριαλένα NDP

Στη Μύκονο βρέθηκαν στις αρχές του Αυγούστου ο νικητής του Survivor Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ο 30χρονος επιχειρηματίας και η 26χρονη γυμνάστρια που στο παρελθόν υπήρξαν επί δύο χρόνια ζευγάρι αλλά στη συνέχεια τράβηξαν δρόμους χωριστούς, έχουν δηλώσει πως πλέον είναι πολύ κοντά και διατηρούν φιλικές σχέσεις. Σε αυτό συνέβαλε φυσικά η συμμετοχή και των δύο στο reality επιβίωσης και η παραμονή τους για αρκετούς μήνες στον Άγιο Δομίνικο, υπό δύσκολες συνθήκες.

Ο φωτογραφικός φακός των paparazzi λοιπόν τους απαθανάτισε στο νησί των Ανέμων, με τα στιγμιότυπα να δείχνουν ότι απόλαυσαν το μπάνιο και τις βουτιές τους μαζί, εξακολουθώντας να είναι πολύ κοντά.

Μάλιστα, μπορούμε να δούμε και μερικά νέα πλάνα με το καινούριο look του Σάκη Κατσούλη.

Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη | Φωτογραφίες από τις διακοπές του πρώην ζευγαριού στη Μύκονο
Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης
Μαριαλένα - Σάκης |

Θυμίσου πώς ήταν πριν

Loading...

Να αναφέρουμε ότι πλέον οι δυο τους έχουν φύγει από τη Μύκονο, ενώ βοηθούν με τον δικό τους τρόπο τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις φωτιές.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος ανέβασε το ακόλουθο βίντεο από τη Ρόδο όπου βρίσκεται με τον Τριαντάφυλλο και την πρώην σύντροφό του

Loading...

Ενώ σχετικό story ανέβασε και η Μαριαλένα

Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ