Follow us

Jackie Kennedy | Πώς παντρεύτηκε τον πρώην σύντροφο της αδελφής της, Αριστοτέλη Ωνάση

Μια ματιά στην πολύπλοκη σχέση που είχε με την αδελφή της Lee Radziwill και τον Ωνάση.

MissBloom TEAM
Jackie Kennedy movie Splash News/Ideal Image

Αρκετά χρόνια πριν ο Αριστοτέλης Ωνάσης παντρευτεί την Jackie Kennedy το 1968, είχε σχέση με τη μικρότερη αδελφή της, τη Lee Radziwill. Η Lee που ήταν στέλεχος εταιρείας δημόσιων σχέσεων ήρθε πιο κοντά στον Ωνάση προς το τέλος του δεύτερου γάμου της με τον πρίγκιπα Stanislaw Radziwill κι ενώ η Jackie βρισκόταν στον Λευκό Οίκο. Αργότερα, όταν ο Larry King, σύμφωνα με το Vanity Fair, ρώτησε τη Lee αν είχε σκεφτεί να παντρευτεί τον Ωνάση είχε πει χαρακτηριστικά "ποιος δεν ήθελε;”.

Αργότερα, όταν ο Larry King, σύμφωνα με το Vanity Fair, ρώτησε τη Lee αν είχε σκεφτεί να παντρευτεί τον Ωνάση είχε πει χαρακτηριστικά "ποιος δεν ήθελε;”.

Σε ένα νέο βιβλίο με τίτλο 'Jackie, Janet &Lee: The Secret Lives of Janet Auchincloss and Her Daughters Jacqueline Kennedy Onassis and Lee Radziwill”, o συγγραφέας J. Randy Taraborrelli εξερευνά την πολύπλοκη σχέση που είχαν οι δύο αδελφές μεταξύ τους αλλά και με τον έλληνα μεγιστάνα και αποκαλύπτει τι συνέβη όταν η Lee έμαθε ότι η Jackie θα παντρευόταν τον Ωνάση, πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του John F.Kennedy.

Δες περισσότερα στο Harpersbazaar.gr

Φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ