Jackie Kennedy | Πώς παντρεύτηκε τον πρώην σύντροφο της αδελφής της, Αριστοτέλη Ωνάση

Μια ματιά στην πολύπλοκη σχέση που είχε με την αδελφή της Lee Radziwill και τον Ωνάση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Αρκετά χρόνια πριν ο Αριστοτέλης Ωνάσης παντρευτεί την Jackie Kennedy το 1968, είχε σχέση με τη μικρότερη αδελφή της, τη Lee Radziwill. Η Lee που ήταν στέλεχος εταιρείας δημόσιων σχέσεων ήρθε πιο κοντά στον Ωνάση προς το τέλος του δεύτερου γάμου της με τον πρίγκιπα Stanislaw Radziwill κι ενώ η Jackie βρισκόταν στον Λευκό Οίκο. Αργότερα, όταν ο Larry King, σύμφωνα με το Vanity Fair, ρώτησε τη Lee αν είχε σκεφτεί να παντρευτεί τον Ωνάση είχε πει χαρακτηριστικά "ποιος δεν ήθελε;”.

Αργότερα, όταν ο Larry King, σύμφωνα με το Vanity Fair, ρώτησε τη Lee αν είχε σκεφτεί να παντρευτεί τον Ωνάση είχε πει χαρακτηριστικά "ποιος δεν ήθελε;”.

Σε ένα νέο βιβλίο με τίτλο 'Jackie, Janet &Lee: The Secret Lives of Janet Auchincloss and Her Daughters Jacqueline Kennedy Onassis and Lee Radziwill”, o συγγραφέας J. Randy Taraborrelli εξερευνά την πολύπλοκη σχέση που είχαν οι δύο αδελφές μεταξύ τους αλλά και με τον έλληνα μεγιστάνα και αποκαλύπτει τι συνέβη όταν η Lee έμαθε ότι η Jackie θα παντρευόταν τον Ωνάση, πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του John F.Kennedy.

Δες περισσότερα στο Harpersbazaar.gr

Φωτογραφία: Splash News/Ideal Image