Follow us

Ερωτευμένη η Λάουρα Νάργες | Σε σχέση με τον Χρήστο Σαντικάι

Η παρουσιάστρια είναι ζευγάρι με τον νεαρό μουσικό που έγινε γνωστός μέσα από τους ύμνους που έψελνε σε ηλικία εννέα ετών στο Alter.

MissBloom TEAM
Λάουρα Νάργες Instagram

Ερωτευμένη θέλουν οι τελευταίες πληροφορίες τη Λάουρα Νάργες, που σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στην εφημερίδα Ontime, δεν είναι single.

Η παρουσιάστρια, που την τελευταία φορά που απασχόλησε με τα προσωπικά της ήταν όσο διατηρούσε σχέση με τον Μιχάλη Μουρούτσο, έχει επιλέξει να μην μιλά για όσα συμβαίνουν στην ιδιωτική της ζωή μετά τον χωρισμό τους.

Έπειτα και από ένα διάστημα περισυλλογής και μεγαλύτερης έμφασης στα επαγγελματικά της, η 31χρονη γύρισε νέα σελίδα και ξεκίνησε μια καινούρια σχέση με τον Χρήστο Σαντικάι.

Πρόκειται για τον νεαρό μουσικό που έγινε γνωστός μέσα από τους ύμνους που έψελνε σε ηλικία εννέα ετών στο Alter, ενώ 10 χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 2014 πήρε μέρος στο "The Voice”, που δεν κατάφερε όμως να ξεχωρίσει και δεν γύρισε κανένας κριτής.

Loading...
Loading...
Loading...

Την επόμενη χρονιά επανέλαβε την προσπάθειά του, αλλά και πάλι δεν μπήκε στο παιχνίδι. Εξακολουθώντας να ασχολείται με το τραγούδι γράφει πλέον μουσική για γνωστούς καλλιτέχνες, όπως ο Ηλίας Βρεττός και ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο 27χρονος γνώρισε σύμφωνα με τις πληροφορίες την παρουσιάστρια πριν από έναν χρόνο. Λίγους μήνες μετά τη γνωριμία τους έγιναν ζευγάρι, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα ταξίδεψαν μαζί στη Ρόδο και βρέθηκαν σε μεγάλο event, όπου συνέβαλαν και στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για όσους επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ