Follow us

Ο Σάββας Πούμπουρας στο πλευρό των πυροσβεστών στην Βαρυπόμπη, o Σπύρος Μπιμπίλας θύμα διαδικτυακής απάτης & όλα τα νέα

Η Μαρία Μενούνος στο πλευρό των Ελλήνων, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δίπλα στους πυρόπληκτους & η Δανάη Μπάρκα για τους "influencers" που θέλουμε.

MissBloom TEAM
yupiii collage

Σάββας Πούμπουρας | Στο πλευρό των πυροσβεστών στην Βαρυπόμπη

Ο Σάββας Πούμπουρας στο πλευρό των πυροσβεστών στην Βαρυπόμπη, o Σπύρος Μπιμπίλας θύμα διαδικτυακής απάτης & όλα τα νέα

Στην Γέφυρα Βαρυπόμπης βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Σάββας Πούμπουρας προκειμένου να βοηθήσει κι εκείνος όσο μπορεί το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων αλλά και των εθελοντών στη διανομή ειδών πρώτης ανάγκης σε όσους έχουν ανάγκη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Δανάη Μπάρκα: "Είστε σπουδαίοι. Είστε οι "influencers" που θελουμε"

Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα συνεχίζει τον αγώνα που δίνει προκειμένου να βοηθήσει όσους περισσότερους πολίτες αντιμετωπίζουν προβλήματα από το πέρασμα των καταστροφικών πυρκαγιών στην Ελλάδα.

Μετά το οδοποροικό που έκανε στην Πελλοπόνησο και κατέγραψε τις καταστροφές προσφέροντας βοήθεια στους πυρόπληκτους, σήμερα επισκέφτηκε τον Κεραμεικό και την οργάνωση "Ο άλλος άνθρωπος" μαγειρεύοντας και ετοιμάζοντας φαγητό για διανομή στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δίπλα στους πυρόπληκτους - Τι ανακοίνωσε ο ίδιος;

Κωνσταντίνος Αργυρός

Με μια ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανακοίνωσε πως θέλοντας να βρεθεί δίπλα στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές θα πραγματοποιήσει μια σειρά από εμφανίσεις όπου μέρος των εσόδων τόσο του ίδιου, όσο και των συνεργατών του, θα διατεθούν για την στήριξη των πληγέντων, για ενέργειες αναδάσωσης, καθώς και για την προστασία των αδέσποτων.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Σπύρος Μπιμπίλας | Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης

Σπύρος Μπιμπίλας

Μήνυση κατά αγνώστων κατέθεσε σήμερα το πρωί ο Σπύρος Μπιμπίλας καθώς έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ πέρασε σήμερα τις πόρτες της ΓΑΔΑ προκειμένου να καταγγείλει το περισταστικό και να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Μαρία Μενούνος | Στο πλευρό των Ελλήνων

Μαρία Μενούνος

Δεν είναι λίγες οι φορές που ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, Μαρία Μενούνος, εκφράζει την αγάπη και την στήριξή της στη χώρα μας μέσω των social media.

Έτσι και τώρα που η χώρα μας βιώνει την καταστροφή από την πύρινη λαίλαπα που δεν λέει να κοπάσει, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram μαζί με τον πατέρα της στέλνοντας την στήριξη, τη βοήθεια και την αγάπη της προς την χώρα μας.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ