Follow us

H τρυφερή ανάρτηση του Σάκη Κατσούλη από τη Ρόδο, η επίσημη ανακοίνωση του SKAI για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου & όλα τα νέα

Πότε κάνει πρεμιέρα το "Στούντιο 4" με τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου - Θανάση Αναγνωστόπουλο, συγκινεί η φωτογραφία της από τα γυρίσματα της ταινίας "Σμύρνη μου αγαπημένη" & το σχόλιο της Αντιγόνης Ψυχράμη: "Ένας χρόνος γεμάτος μαυρίλα που όσο πάει δεν ανθίζει, αλλά χειροτερεύει"

MissBloom TEAM
yupiii collage

Σάκης Κατσούλης | H τρυφερή ανάρτηση από την Ρόδο

H τρυφερή ανάρτηση του Σάκη Κατσούλη από τη Ρόδο, η επίσημη ανακοίνωση του SKAI για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου & όλα τα νέα

Μια τρυφερή φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Σάκης Κατσούλης. Ο νικητής του φετινού Survivor βρίσκεται εδώ και μέρες στη Ρόδο μαζί με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο πλαίσιο των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, ενώ παράλληλα προσπαθούν να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα είδη πρωτης ανάγκης μπορούν για τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

ΣΚΑΙ | Η επίσημη ανακοίνωση για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Ποια εκπομπή αναλαμβάνει;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η επιστροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην τηλεόραση είναι γεγονός! Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει καθημερινά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τον ΣΚΑΙ και την εκπομπή "Κάτι ξαναψήνεται". Το κανάλι του Φαλήρου μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ της εκπομπής προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Νάνσυ Ζαμπέτογλου - Θανάσης Αναγνωστόπουλος | Πότε κάνει πρεμιέρα το "Στούντιο 4" ;

Στον αέρα έδωσε η ΕΡΤ το τρέιλερ της εκπομπής "Στούντιο 4" με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο που μετακόμισαν πρόσφατα από το κανάλι του Φαλήρου στο κανάλι της Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με το τρέιλερ, η εκπομπή κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 16:00 και υπόσχεται να μας κρατήσει συντροφιά τα μεσημέρια του χειμώνα από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Μιμή Ντενίση | Συγκινεί η φωτογραφία της από τα γυρίσματα της ταινίας "Σμύρνη μου αγαπημένη"

Μιμή Ντενίση

Οι μηχανές έχουν πάρει μπροστά και η ταινία "Σμύρνη μου αγαπημένη" σε σενάριο της Μιμής Ντενίση προετοιμάζεται πυρετωδώς για να βγει στη μεγάλη οθόνη τα Χριστούγεννα.

Η Μιμή Ντενίση έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές πόσο αγαπά και πόσο "πονάει" για την Ελλάδα και την Ιστορία της. Μετά το ξέσπασμα που έκανε για τις πυρκαγιές, σήμερα ανέβασε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας στο Φάληρο και περιέγραψε πόσες μνήμες της "Σμύρνης" της έχουν έρθει στο μυαλό όλες αυτές τις μέρες βλέποντας τη χώρα μας να σαρώνεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Αντιγόνη Ψυχράμη: "Ένας χρόνος γεμάτος μαυρίλα που όσο πάει δεν ανθίζει, αλλά χειροτερεύει"

Αντιγόνη Ψυχράμη, Δημήτρης Μακαλιάς

Τη δική της ανάρτηση έκανε η Αντιγόνη Ψυχράμη θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα για την δύσκολη περίοδο που βιώνει η χώρα μας.

Αναρτώντας μια φωτογραφία με τον γιο της μέσα στο πλοίο να ατενίζουν το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, η Αντιγόνη Ψυχράμη τοποθετήθηκε για την κατάσταση που βιώνει η Ελλάδα και για τα πράγματα που κάθε μέρα αντί να καλυτερεύουν, χειροτερεύουν.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ