Follow us

Μάριος Αθανασίου | Παντρεύτηκε με τη Μάρθα Αλεξοπούλου στην Πύλο

Το ζευγάρι είναι μαζί εννιά χρόνια και έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

MissBloom TEAM
Μάριος Αθανασίου - Μάρθα Αλεξοπούλου NDP

Μια σημαντική αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή έκανε ο Μάριος Αθανασίου σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΕΓΩ και τη δημοσιογράφο Νάντια Αδαμοπούλου.

Μάριος Αθανασίου - Μάρθα Αλεξοπούλου | Σπάνια πλάνα από το σπίτι της οικογένειας

Με αφορμή τη νέα σειρά του Alpha στην οποία και θα πρωταγωνιστήσει, αναφέρθηκε και στην επί εννέα σχεδόν χρόνια σύντροφό του, τη φωτογράφο Μάρθα Αλεξοπούλου. Όπως αποκάλυψε λοιπόν, οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Πύλο σε στενό κύκλο καλεσμένων, πριν από μια εβδομάδα.

Να σου θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός είναι μπαμπάς τριών παιδιών, του 15χρονου Αλέξανδρου που έχει αποκτήσει με τη Μαρία Σολωμού, ενώ έχει και δύο ακόμη κόρες 3 και 6 ετών που έχει αποκτήσει με τη φωτογράφο.

Εξακολουθείτε να είστε αρνητικός στο ενδεχόμενο ενός γάμου;

Με την Μάρθα παντρευτήκαμε πριν περίπου μία εβδομάδα στην Πύλο, με ελάχιστους καλεσμένους. Ήταν μόνο καλοί φίλοι και οικογένεια. Ήταν πολιτικός γάμος. Δεν είμαι αρνητικός στον γάμο, είμαι κατά του θρησκευτικού γάμου. Ήθελα να αποφύγω την διαδικασία του μυστηρίου.

Πως λάβατε την απόφαση να κάνετε αυτό το βήμα;

Δεν αλλάζει κάτι στη ζωή μας. Όταν είσαι 10 χρόνια σύντροφος με έναν άνθρωπο κι έχετε αποκτήσει δύο παιδιά μαζί, είναι σαν να υπάρχει γάμος. Δεν σε διαφοροποιεί ο τίτλος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ