Follow us

Αυτός είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής Γρηγόρης των Γκουντάρα & Κάκκαβα στον ΣΚΑΪ, η εξομολόγηση για την βία που δέχτηκε & όλα τα νέα

Το συγκινητικό "αντίο" του Δημήτρη Ουγγαρέζου, βουτιές στην Μύκονο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Νίκη Λυμπεράκη φωτογραφίζει τον γιο της στις διακοπές τους.

MissBloom TEAM
yupiii collage

Βουτιές στην Μύκονο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αυτός είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής Γρηγόρης των Γκουντάρα & Κάκκαβα στον ΣΚΑΪ, η εξομολόγηση για την βία που δέχτηκε & όλα τα νέα

Στην Μύκονο συνεχίζει να βρίσκεται η Ηλιάνα Παπαγεωρίου μετά από μια αρκετά δύσκολη και απαιτητική τηλεοπτική χρονιά απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Το αγαπημένο μοντέλο και παρουσιάστρια παραμένει εδώ και καιρό στο κυκλαδίτικο νησί μιας και εκεί μένει μόνιμα η αδερφή της με την οικογένεια της. Δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια του Alpha δηλώνει ξετρελαμένη με την 8χρονη ανιψιά της, Νεφέλη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Γρηγόρης Γκουντάρας & Ναταλί Κάκκαβα | Αυτός είναι ο τίτλος της νέας τους εκπομπής στον ΣΚΑΪ

Γρηγόρης Γκουντάρας

O Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα πρόκειται να έχουν μία γεμάτη τηλεοπτική σεζόν στον ΣΚΑΪ. Οι δυο τους εκτός από την παρουσίαση του "Big Brother” αναλαμβάνουν μία ακόμη νέα δική τους εκπομπή. Πριν από μικρό χρονικό διάστημα μάλιστα, κυκλοφόρησε το trailer, το οποίο δίνει την πρώτη εικόνα του νέου αυτού τηλεοπτικού εγχειρήματος.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Νίκη Λυμπεράκη φωτογραφίζει τον γιο της στις διακοπές τους! Δείτε την τρυφερή ανάρτηση

Η Νίκη Λυμπεράκη ολοκλήρωσε μία απαιτητική τηλεοπτική σεζόν, ενώ η συνεργασία της με το Ανοιχτό Κανάλι έφτασε στο τέλος της. Έχει έρθει λοιπόν η ώρα και για εκείνη να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της. Η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί ένα όμορφο πλάνο από τις ανέμελες καλοκαιρινές της στιγμές.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ιωάννα Μπέλλα | Η εξομολόγηση για την βία που δέχτηκε

Ιωάννα Μπέλλα

Στη στήλη "Secret" των Παραπολιτικών και την Σάσα Σταμάτη μίλησε η Ιωάννα Μπέλλα για την άσχημη εμπειρία λεκτικής βίας που είχε στο παρελθόν από σύντροφό της.

Το γνωστό μοντέλο που διαπρέπει στο εξωτερικό, με αφορμή τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο, αναφέρθηκε στο περιστατικό βίας που την κλόνισε και παρότρυνε κι άλλες γυναίκες πως να αντιδρούν σε ανάλογες περιπτώσεις.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Το συγκινητικό "αντίο" του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Μετά την μετεγγραφή στο MEGA, ολοκληρωτικά νέα σελίδα φαίνεται πως γυρίζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε όλους τους τομείς.

Με μια ανάρτηση στο Facebook ο αγαπημένος παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός ανακοίνωσε πως κλείνει ο κύκλος συνεργασίας του με τον Ρυθμό. Μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας και έχοντας αναλάβει την πρωινή ζωνή του σταθμού, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ολοκλήρωσε την συνεργασία του με τον ραδιοφωνικό σταθμό.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ