Follow us

Δέσποινα Βανδή | Τοποθετείται εναντίον του Μητροπολίτη Σεραφείμ μετά τα ομοφοβικά του σχόλια

"Θλιβερό ένας άνθρωπος που θα έπρεπε να πρεσβεύει την αγάπη, να τοποθετείται με τόσο μίσος".

MissBloom TEAM
Δέσποινα Βανδή NDP

Το δικό της σχόλιο θέλησε να κάνει μέσα από τα προσωπικά της social media η Δέσποινα Βανδή, σχετικά με τις πρόσφατες ομοφοβικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ. Ειδικότερα, με αφορμή τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές που ξέσπασαν σε πολλά σημεία της χώρας, εκείνος προχώρησε στη δημοσίευση ενός κειμένου με τίτλο "Αλήθειες για τη συμφορά".

Το εν λόγω κείμενο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, καθώς ο Μητροπολίτης Σεραφείμ προσπάθησε να συνδέσει τις πυρκαγιές με την ομοφυλοφιλία, αποδίδοντας τις φωτιές στην "ύβριν" που διέπραξε η κυβέρνηση (σύμφωνα πάντα με τον ίδιο) επειδή θεσμοθέτησε υπέρ των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Μάλιστα, θεώρησε τις πυρκαγιές κάποιου είδους τιμωρία.

Με αγάπη στους κυβερνώντες θα τους έλεγα ότι όταν προβάλλουν την ανατροπή της ανθρωπίνης οντολογίας και φυσιολογίας και τη θεσμοθετούν ως δήθεν ανθρώπινο δικαίωμα, παρ’ όλο που καμία σχέση δεν έχει με την ανθρώπινη φύση και τη θεωρούν και ως προσόν του βιογραφικού σημειώματος για την ανέλιξη σε υπουργικούς θώκους, δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτό αποτελεί ύβρι και κάθε ύβρις λαμβάνει κάθαρση και "ένδικον μισθαποδοσίαν” γιατί αυτό επιτάσει ο παγκόσμιος πνευματικός Νόμος; Ηδη την έλαβαν"

Δέσποινα Βανδή | Τοποθετείται εναντίον του Μητροπολίτη Σεραφείμ μετά τα ομοφοβικά του σχόλια

Η γνωστή τραγουδίστρια λοιπόν με ένα story της στον λογαριασμό της στο Instagram, σχολίασε: "Θλιβερό ένας άνθρωπος που θα έπρεπε να πρεσβεύει την αγάπη, να τοποθετείται με τόσο μίσος".

Δέσποινα Βανδή | Τοποθετείται εναντίον του Μητροπολίτη Σεραφείμ μετά τα ομοφοβικά του σχόλια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ