Follow us

Ευαγγελία Συριοπούλου | Η εγκυμονούσα στις πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Ποζάρει με στενό φόρεμα και δηλώνει ότι "ήρθε η ώρα να ερμηνεύσει το σημαντικότερο ρόλο της ζωής της".

MissBloom TEAM
Ευαγγελία Συριοπούλου Instagram

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει αυτή την περίοδο η Ευαγγελία Συριοπούλου, αφού σε δύο περίπου μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Η εγκυμονούσα ηθοποιός διανύει τον έβδομο μήνα της και δεν βλέπει την ώρα να γίνει για πρώτη φορά μαμά.

Ευαγγελία Συριοπούλου - Στράτος Πατσατζής | Οι διακοπές του ζευγαριού που περιμένει το πρώτο του παιδί

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον επί 11 σχεδόν χρόνια σύντροφό της Στράτο Πατσατζή, απολαμβάνει τις διακοπές της με τον άνθρωπό της και θεώρησε πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να ποζάρει και πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα. Να σου θυμίσουμε ότι μέχρι τώρα δεν είχε αναφερθεί ποτέ στην εγκυμοσύνη της δημόσια, μιας και γενικά αποφεύγει να απασχολεί τα μέσα με όσα αφορούν στην προσωπική της ζωή.

Ευαγγελία Συριοπούλου | Η εγκυμονούσα στις πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Το απόγευμα της Παρασκευής 13 Αυγούστου λοιπόν, πόζαρε με εφαρμοστό πράσινο φόρεμα και ανέβασε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Με άκρως καλοκαιρινό loo, ψάθινο καπέλο και γυαλιά ηλίου, μοιάζει πιο όμορφη και ήρεμη από ποτέ.

Ήρθε η ώρα να ερμηνεύσω το σημαντικότερο ρόλο της ζωής μου…! Μεγάλη ευτυχία, ατελείωτη αγάπη…! #pregnant #7months #love έγραψε χαρακτηριστικά.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ