Follow us

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην πρώτη του συνέντευξη μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του με την Ζέτα Μακρυπούλια: "Ένιωσα σαν ένα λιοντάρι στο κλουβί του"

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά τον χωρισμό του με την Ζέτα Μακρυπούλια

MissBloom TEAM
Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης NDP

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ανακοίνωση του χωρισμού του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια. Ύστερα από 12 χρόνια κοινής πορείας, οι δυο τους γνωστοποίησαν αυτή τους την απόφασή τους λέγοντας πως έχουν αισθανθεί μία κόπωση, και πως παραμένουν αγαπημένοι. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για την πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του στον Μαρίνο Βυθούλκα και το Mykonos Post.

O Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε για τους τελευταίους μήνες της ζωής του και για το πως βίωσε τον εγκλεισμό, ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί καθόλου στον χωρισμό του. Πιο συγκεκριμένα για την πρωτόγνωρη κατάσταση τη πανδημίας είπε: "Εδώ και 18 μήνες, η ζωή όλων μας έχει αλλάξει, καθώς η πανδημία, έφερε νέα δεδομένα στην καθημερινότητά μας. Ο πλανήτης εξακολουθεί να δοκιμάζεται από την πανδημία του κορονοϊου. Από την άλλη, ο κάθε άνθρωπος επηρεάζεται διαφορετικά. Σκέφτεται διαφορετικά και πράττει διαφορετικά".

Διάβασε τη συνέχεια στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ