Follow us

Μιμή Ντενίση | Η συγκινητική ανάρτηση της για την εκλιπούσα μητέρα της

Η μητέρα της ηθοποιού πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2020.

Μιμή Ντενίση NDP

Η ηθοποιός Μιμή Ντενίση έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς σήμερα γιορτάζει η αγαπημένη της κόρη αλλά και η μητέρα της, που δυστυχώς έχει φύγει από τη ζωή.

Με αφορμή, λοιπόν, τον 15Αυγουστο και τον εορτασμό της Θεοτόκου, η Μιμή Ντενίση δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία και αναφέρθηκε στην μητέρα της, Μαρία, που θα γιόρταζε σήμερα. Η μητέρα της ηθοποιού πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2020.

Η εν λόγω ανάρτηση συνοδεύεται από μία συγκινητική λεζάντα στην οποία η ίδια αναφέρει: "Πέρσι γιορτάζαμε όλοι μαζί.. φέτος λειπει η μάνα.. η μαμα .. η Μαρια μας!! Το στήριγμα κ η έμπνευση μου. Η πιο δυνατή κ δημιουργική γυναικα που γνώρισα!! Τυχερη που είχα τέτοια μάνα!! Πάντα θα την γιορτάζω κ είμαι σίγουρη πως θα μας βλέπει κ θα χαμογελάει. Κ θα καμαρώνει την Μαριτινα που σήμερα γιορτάζει κ της μοιάζει σε πολλά!!ποιος όμως θα ετοιμάσει το θεσπέσιο τραπέζι .. την παβλοβα που εφτειαχνε στην γιορτή:: αχ!!! Χρόνια πολλά σε όλες κ όλους που γιορτάζουν!! Η Παναγία να μας προστατεύει!!”.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ