"Μην τη φάτε" | Ένα κομμάτι τούρτα από τον γάμο της Νταϊάνα και του Καρόλου πουλήθηκε για 2.620 ευρώ

Το γλυκό φτιαγμένο από λευκό γλάσο και αμυγδαλόπαστα έχει πάνω ένα λιοντάρι και ένα άλογο, ενώ κατάφερε να συντηρηθεί αναλλοίωτο για 40 ολόκληρα χρόνια.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Στις 29 Ιουλίου του 1981 ένα φρέσκο, όμορφο, 20χρονο κορίτσι παντρεύτηκε τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου σε μία τελετή που παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο και η οποία φάνταζε σαν η αρχή του πιο μαγικού παραμυθιού. Από εκείνη την ημέρα χιλιάδες κορίτσια ευχήθηκαν να συναντήσουν μία μέρα την "καλή" τύχη της Λαίδης Νταϊάνα Σπένσερ και να βρουν κάποτε τον δικό τους πρίγκιπα του παραμυθιού. Μόνο που η πραγματικότητα ήταν αρκετά διαφορετική.

Μία μακρύχρονη, παράνομη σχέση με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, σειρά διατροφικών διαταραχών και συναισθηματικών προβλημάτων, μία περιορισμένη, ζορισμένη ζωή μέσα στα ανάκτορα του Μπάκινγχαμ και στο τέλος ένα πολύκροτο, επεισοδιακό διαζύγιο, έκαναν την πρόωρα χαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον Κάρολο το πιο φωτογραφημένο και πολυσυζητημένο ζευγάρι της Μεγάλης Βρετανίας. 40 ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τότε και ακόμα το ενδιαφέρον και το πάθος του κοινού για την δική τους ιστορία αγάπης. γι' αυτόν τον γάμο που μόνο ευτυχισμένος δεν μπορεί να θεωρεί, παραμένει αμείωτο και απόλυτα ζωντανο.

Διάβασε τη συνέχεια στο Womantoc.gr