Follow us

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας | Πέρασαν την πρώτη ονομαστική γιορτή του γιου τους στην Πάτμο (pics)

Οι διάσημοι γονείς είχαν βαφτίσει τον Παναγιώτη - Αντώνιο έναν μήνα πριν στο αγαπημένο τους νησί.

MissBloom TEAM
Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας NDP Photo Agency

Για ακόμη ένα καλοκαίρι η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας επέλεξαν την Πάτμο ως τον προορισμό των καλοκαιρινών τους διακοπών, από τη στιγμή που το νησί αποτελεί το ησυχαστήριό τους και δεν χάνουν ευκαιρία να μας το θυμίζουν.

Τζένη Μπαλατσινού | Δες το παραδοσιακό σπίτι της στην Πάτμο

Αυτή τη φορά, όμως, μαζί τους έχουν και τον 8 μηνών γιο τους Παναγιώτη - Αντώνιο, τον οποίο έφερε στον κόσμο η Τζένη Μπαλατσίνου την ημέρα των Χριστουγέννων. Για τις πρώτες του διακοπές, λοιπόν, δεν θα μπορούσαν να μην του δείξουν το μέρος που λατρεύουν και σίγουρα και ο ίδιος με τα χρόνια θα αγαπήσει.

Μάλιστα, πριν από έναν μήνα το ζευγάρι είχε επιλέξει το Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης στην Πάτμο για να βαφτίσουν το παιδί τους, μεταξύ φίλων και συγγενών.

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας | Οι πρώτες φωτογραφίες από τον χώρο της δεξίωσης της βάφτισης του γιου τους

Ο Υπουργός Υγείας και η παρουσιάστρια για τις πρώτες τους διακοπές με το μωρό τους αλλά και για την πρώτη ονομαστική του γιορτή επισκέφθηκαν την Εκκλησία της Παναγιάς της Διασωζούσας για τον Δεκαπενταύγουστο, ευχόμενοι σε όσους και σε όσες γιορτάζουν αλλά και γενικότερα σε όλους τους Έλληνες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Κικίλιας ανέβασε μία φωτογραφία από την πρόσοψη της εκκλησίας, γράφοντας στο caption "Σήμερα είναι μεγάλη γιορτή για την Ορθοδοξία μας! Χρόνια πολλά σε όλες και όλους με υγεία και φώτιση."

Loading...

Με τη σειρά της και η Τζένη Μπαλατσινού ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, ανεβάζοντας μία φωτογραφία από τη θέα στο εκκλησάκι και γράφοντας "Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες! Φως, αγάπη, και να μην χάνουμε την πίστη μας!".

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ