Σάκης Τανιμανίδης ο νέος "χαζομπαμπάς" | Ποζάρει με τη μία κόρη του και στέλνει το δικό του μήνυμα

Οι πρώτες καλοκαιρινές διακοπές για την τετραμελή οικογένεια.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η ζωή του Σάκη Τανιμανίδη, πλέον, περιτριγυρίζεται από τρία κορίτσια - τη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα και τις δίδυμες κόρες τους- και δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο χαρούμενος.

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα | Το νέο βίντεο με τις δίδυμες κόρες τους

Ο παρουσιαστής, ο οποίος πριν από περίπου δύο μήνες έγινε μπαμπάς, αφού η Χριστίνα Μπόμπα έφερε στον κόσμο τις κόρες τους, δεν χορταίνει τη νέα του ζωή, προβάλλοντας συχνά στιγμές με τα νεογέννητα παιδιά του.

Αυτή τη φορά, ανέβασε μία χιουμοριστική φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram στην οποία βλέπουμε το ποδαράκι της κόρης του στο πρόσωπό του, θέλοντας να μας πει με λίγα λόγια πως οι μικρές έχουν εισβάλλει για τα καλά στη ζωή του. Ειδικότερα στο caption της φωτογραφίας έγραψε : "Ινσταγκραμική selfie με καλοκαιρινό περιεχόμενο".

Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία ήδη έχει πλησιάσει τα 100 χιλιάδες likes, ενώ όλα τα σχόλια έδειχναν πως οι followers του ξέσπασαν στα γέλια, βλέποντας την πόζα του με την κόρη του.

Για τους διάσημους γονείς, το καλοκαίρι αυτό είναι το πρώτο ως τετραμελής οικογένεια και όπως φαίνεται απολαμβάνουν κάθε στιγμή. Μάλιστα, η παρουσιάστρια και influencer, Χριστίνα Μπόμπα, δε δίστασε να μας δείξει το σώμα της λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση των παιδιών της, που παρά τις αλλαγές του η ίδια νιώθει ευγνώμων, γιατί χάρη σε αυτές κατάφερε να φέρει στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια.

Δες εδώ τη φωτογραφία της.