Follow us

Jennifer Lopez | Έσβησε κάθε ίχνος του Alex Rodriguez από το Instagram της

...και τον έκανε unfollow.

MissBloom TEAM
JLo-Alex Rodriguez Splash News/Ideal Image

Την αλλαγή σελίδας στην προσωπική της ζωή, η Jennifer Lopez φρόντισε να την κάνει όσο πιο ξεκάθαρη γίνεται: η διάσημη τραγουδίστρια δεν έβαλε απλά τέλος στη σχέση της με τον Alex Rodriguez, αλλά φρόντισε να εξαφανίσει κάθε ίχνος της κοινής τους ζωής από το Instagram της.

Οι θαυμαστές της σταρ παρατήρησαν ότι από τον λογαριασμό της στο Instagram απουσιάζουν όλα τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε στη διάρκεια της 4ετούς σχέσης της με τον Rodriguez, και μάλιστα, διαπίστωσαν ότι τον έχει κάνει και unfollow.

Το πρώην ζευγάρι έκανε επίσημη τη σχέση του το 2017 και το 2019 ανακοίνωσε τον αρραβώνα του. Ωστόσο, πριν η Lopez και ο Rodriguez προλάβουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο πρώην αμερικανός άσος του μπέιζμπολ απίστησε και τον Απρίλιο του 2021, ανακοίνωσαν τον οριστικό χωρισμό τους. Λίγο καιρό μετά, η λατίνα σταρ άρχισε να βγαίνει με τον Ben Affleck, με τον οποίο υπήρξε ζευγάρι στο παρελθόν. Η σχέση τους έγινε επίσημη με μια ανάρτηση της Jennifer Lopez στο Instagram με αφορμή τα 52α γενέθλιά της.

Πηγή | Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ