Γιάννης Λάτσιος | Η τρυφερή φωτογραφία με τη μητέρα του που έκλεισε τα 89

Ο πρώην σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη γιόρτασε τον Δεκαπενταύγουστο και τα γενέθλια της μητέρας του οικογενειακά.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Όσο τα παιδιά του απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Άνδρο με τη μητέρα τους, Ελένη Μενεγάκη, και σε άλλους προορισμούς, όπως ο γιος του, Άγγελος, έτσι και ο Γιάννης Λάτσιος βρέθηκε για τον Δεκαπενταύγουστο στο Ξυλόκαστρο για να ξεκουραστεί και να περάσει χρόνο με την οικογένειά του.

Άγγελος Λάτσιος | Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του που δίχασε τους ακόλουθούς του

Πέρα όμως από την ημέρα που γιορτάζουν οι περισσότεροι Έλληνες, για τον Γιάννη Λάτσιο η 15η Αυγούστου είναι για έναν ακόμη λόγο σημαντική, καθώς έχει γενέθλια η μητέρα του.

Έχοντας, λοιπόν, μεγάλη αδυναμία στην αγαπημένη του μητέρα και θέλοντας να είναι μαζί της σε μία τόσο σημαντική της στιγμή, ο ίδιος βρέθηκε στο πλευρό της μαζί με την αδερφή του. Μάλιστα, για να κρατήσουν αυτή την ανάμνηση αναλλοίωτη στον χρόνο, γιορτάζοντας τα 89α γενέθλια της μητέρας τους, τράβηξαν όλοι μαζί μία φωτογραφία, την οποία μοιράστηκε ο Γιάννης Λάτσιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στην ανάρτησή του πολλοί ήταν οι διάσημοι που έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους και την αγάπη τους στην αγαπημένη οικογένεια, μεταξυ αυτών η Δούκισσα Νομικού, ο Κώστας Κόκλας, η Ναταλία Γερμανού, η Μαρία Κορινθίου, η Δέσποινα Βανδή, ο Θέμης Γεωργαντάς και η Μαρία Μπεκατώρου.

Δες την τρυφερή φωτογραφία: