Η Μαριέττα Χρουσαλά μάς δείχνει πόσο μεγάλωσε η μεγάλη κόρη της, Μάργκω Πατίτσα

Η σπάνια φωτογραφία από τις διακοπές τους με αφορμή την ονομαστική της εορτή.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Μαριέττα Χρουσαλά έχει μία αρχή την οποία ακολουθεί πιστά. Η πρώην παρουσιάστρια και μητέρα τριών παιδιών, τα οποία έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Λέων Πατίτσα, προσπαθεί όσο μπορεί να τα κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ η ίδια πολύ σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες μαζί τους, χωρίς φυσικά να αποκαλύπτει τα πρόσωπά της.

Η Μαριέττα Χρουσαλά με καρέ

Αυτή τη φορά και λόγω της ονομαστικής εορτής της μεγαλύτερης κόρης της, Μάργκω, η διάσημη μαμά της μοιράστηκε μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία της ευχόταν χρόνια πολλά.

Η πενταμελής οικογένεια ήδη έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές, συνεπώς είναι επόμενο τα παιδιά να περνούν με τους γονείς τους όλη μέρα στην παραλία, απολαμβάνοντας απεριόριστες βουτιές στη θάλασσα.

Με αυτό το σκηνικό προτίμησε να απαθανατίσει την 8 ετών κόρη της, η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία μάλιστα έχει πάρει το ίδιο όνομα με τη μητέρα του συζύγου της.

Η μικρή φαίνεται στη φωτογραφία να αντενίζει το ηλιοβασίλεμα, κλείνοντας μέσα στα παιδικά της χεράκια τον ήλιο ή απλά θέλοντας να σχηματίσει μία καρδιά. Η μητέρα της έγραψε στο caption της φωτογραφίας "Χρόνια πολλά γλυκιά μου Μάργκω".

Βέβαια, την ίδια ημέρα γιόρταζε και η ίδια η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία ανήρτησε μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευγνώμων και πλημμυρισμένη από τις ευχές και μία ακόμη που είχε τραβήξει η ίδια η κόρη της.

Δες τη φωτογραφία της Μαριέττας Χρουσαλά: