Follow us

Διπλή γιορτή στο σπίτι της Σταματίνας Τσιμτσιλή | Η φωτογραφία με τις μελαχρινές κόρες της, Νάγια και Μαίρη

"Στη φωτό είναι οι δικές μου "Παναγίτσες".

MissBloom TEAM
Σταματίνα Τσιμτσιλή Instagram

Κάνοντας ένα summer tour στα νησία του Αιγαίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός απολαμβάνουν τις διακοπές τους μαζί με τα παιδιά τους, με την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου να τους βρίσκει στην Αμοργό, όπου και περνούν τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού.

Στην γκαρνταρόμπα των διασήμων | Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μάς δείχνει τα βασικά κομμάτια του beach look

Η παρουσιάστρια ύστερα από μία ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά, χρειάστηκε επειγόντως ξεκούραση και αμέτρητα μπάνια για να επιστρέψει δριμύτερη στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με τη νέα σεζόν.

Και ενώ λατρεύει να ανεβάζει στιγμές της από την καθημερινότητά της, ειδικά τώρα στις διακοπές, η ίδια αποφεύγει να αναρτά φωτογραφίες με τα παιδιά της. Την εξαίρεση έκανε τη χθεσινή ημέρα για χάρη των παιδιών της, αφού οι δυο της κόρες είχαν τη γιορτή τους.

Η Νάγια (Παναγιώτα) και η Μαίρη φωτογραφήθηκαν με τη μητέρα τους, χωρίς φυσικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή να αποκαλύπτει τα πρόσωπά τους, ατενίζοντας μαζί το πέλαγος. Η παρουσιάστρια του "Happy Day" έγραψε στο caption της φωτογραφίας: "Καλή Παναγιά με υγεία, χαμόγελα, περισσότερη αισιοδοξία και ανεμελιά για όλους μας. Να χαίρεστε τους εορτάζοντες που υπάρχουν στην ζωή σας. Στην φωτό είναι οι δικές μου "Παναγίτσες".

Μάλιστα, για τη διπλή αυτή γιορτή, η διάσημη μαμά μοιράστηκε κάποιες ακόμα φωτογραφίες με τις εορτάζουσες στα stories της για να τους ευχηθεί λόγω ημέρας.

Διπλή γιορτή στο σπίτι της Σταματίνας Τσιμτσιλή | Η φωτογραφία με τις μελαχρινές κόρες της, Νάγια και Μαίρη
Σταματίνα Τσιμτσιλή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ