Follow us

Η Τζένη Μπαλατσινού στρώνει το οικογενειακό τραπέζι - Νέο πλάνο από το παραδοσιακό σπίτι της στην Πάτμο

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας απολαμβάνουν τις διακοπές του στο αγαπημένο τους νησί μαζί με τον γιο τους.

MissBloom TEAM
Τζένη Μπαλατσινού NDP

Όπως και την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου, όπου η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας γιόρτασαν για πρώτη φορά την ονομαστική εορτή του γιου τους στην Πάτμο, έτσι και τις επόμενες ημέρες εξακολουθούν να απολαμβάνουν την ησυχία του νησιού και την ομορφιά της φύσης που τους προσφέρει το ταξίδι τους αυτό.

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού μάς δείχνουν για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου του

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει ένα υπέροχο παραδοσιακό σπίτι στο νησί της Πάτμου, από το οποίο συχνά μας δείχνει πλάνα. Όπως φαίνεται το στιλ του ακολουθεί την αρχιτεκτονική του ίδιου του νησιού και την αίσθηση που θα σου χάριζε κάτι παλιό.

Διαβάστε Επίσης

Χθες, η Τζένη Μπαλατσίνου που συχνά μας ενημερώνει για την καθημερινότητά της, ειδικά τώρα που βρίσκεται σε διακοπές και έχει χρόνο να απολαύσει με την ησυχία της τα μαγευτικά τοπία και να τα μοιραστεί μαζί μας, προτίμησε να μας δώσει μία γεύση από το σπίτι της και μάλιστα τη στιγμή του μεσημεριανού.

Η νέα μαμά δηλώνει παραδοσιακή γι'αυτό κιόλας το οικογενειακό της τραπέζι ήταν ο ορισμός της απλότητας και της ελληνικής φιλοξενίας. Δεν συμφωνείς πως κάλλιστα η φωτογραφία θα ταίριαζε σε μία καρτ ποστάλ του νησιού.

Δες παρακάτω τη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους followers της:

Τζένη Μπαλατσινού

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ