Follow us

Η Μιρέλα Μανιάνι ποζάρει με κόκκινο μπικίνι | Πώς είναι σήμερα η Ολυμπιονίκης;

Φωτογραφίες που μοιράστηκε η ίδια.

MissBloom TEAM
Μανάνι Facebook

Εντυπωσιακή εμφάνιση για τη Μιρέλα Μανιάνι, η οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει με κόκκινο μαγιό σε παραλία στην Ανάβυσσο κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Όπως θα δείτε και εσείς στις παρακάτω εικόνες η Ολυμπιονίκης διατηρεί σε άψογη κατάσταση τη σιλουέτα της, παρά το γεγονός πως έχει αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από τον πρωταθλητισμό.

Η Μιρέλα Μανιάνι ποζάρει με κόκκινο μπικίνι | Πώς είναι σήμερα η Ολυμπιονίκης;

Η παρουσία της Μιρέλας Μανιάνι εξακολουθεί να μην περνά απαρατήρητη, λόγω της ομορφιάς που εκπέμπει, της απλότητας του χαρακτήρα της και φυσικά για το παρελθόν της στον αθλητισμό και τις "χρυσές" επιτυχίες του ελληνικού στίβου.

Μιρέλα Μανιάνι
Μιρέλα Μανιάνι

Οι "χρυσές" στιγμές της

Ήταν μια αθλήτρια με άριστη τεχνική, μεγάλη δύναμη, η οποία με επιμονή και σκληρή δουλειά, έφθασε στην κορυφή του ακοντισμού και είχε σπουδαίες διακρίσεις, από το 1999 και μετά, οπότε και διαπρέπει σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, αφού κατέκτησε μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η Μιρέλα Μανιάνι (1.65μ ύψος, 64κ βάρος) γεννήθηκε στις 21/12/1976 στο Δυρράχιο και ανήκε στον Ολυμπιακό ΣΦΠ, ενώ προπονητής της ήταν ο Βασίλης Κοκκόλης (τα τελευταία χρόνια της καριέρας της συνεργάστηκε με τη Βάσω Παναγιωτοπούλου), με τον οποίο έφθασε σε μεγάλες επιτυχίες.

Κορυφαία στιγμή της καριέρας της το ασημένιο μετάλλιο, το οποίο κατέκτησε το 2000 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ με 67.51μ (πρώτη η Νορβηγίδα Τρίνε Χάτεσταντ με 68.91μ.). Τέσσερα χρόνια αργότερα, στην Αθήνα, ανέβηκε ξανά στο βάθρο της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης, αφού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με επίδοση 64.29μ (το χρυσό η Κουβανή Οσλέιντις Μενέντεζ με 71.53μ. Είχε όμως προλάβει να "φτιάξει" το όνομά της της στους διεθνείς στίβους και στον ακοντισμό από το 1999 (28/8), όταν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σεβίλης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 67.09μ που ήταν και νέο παγκόσμιο ρεκόρ.

Στο παγκόσμιο του 2001 στο Εντμοντον βρέθηκε πάλι στο βάθρο των νικητών, αλλά στη δεύτερη θέση, για να ανέβει και πάλι στο ψηλότερο σκαλί της διοργάνωσης το 2003 στο Παρίσι. Ακόμη έχει κατακτήσει, στην καριέρα της, το χρυσό μετάλλιο το 2002 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, ενώ το 2000 ήταν 3η στη Σούπερ Λίγκα του ευρωπαϊκού κυπέλλου και το 2003 δεύτερη.

Η Μανιάνι με το 67.51μ από τις 30 Σεπτεμβρίου 2000 στο Σίδνεϊ κατέχει μέχρι σήμερα και το Πανελλήνιο ρεκόρ στον ακοντισμό, επίδοση που για την ώρα μοιάζει πολύ μεγάλη για να καταρριφθεί.

Πηγή | TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ