Follow us

Πρώην παίκτρια του Fame Story αρραβωνιάστηκε στην Κεφαλλονιά και μας δείχνει το μονόπετρο

Η τραγουδίστρια και body builder πραγματοποίησε σε στενό οικογενειακό κύκλο τον αρραβώνα της ενώπιον ιερέα.

MissBloom TEAM
Ανέτ Αρτάνι Instagram

Πριν από λίγες εβδομάδες είχε γίνει γνωστό πως η Αννέτ Αρτάνι, πρώην παίκτρια του Fame Story, δέχθηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της Καρλ Μίρα, στον Βράχο της Ακρόπολης, αφού είχαν ταξιδέψει στην Ελλάδα από τη Νέα Υόρκη, γεγονός που δημοσίευσαν οι ίδιοι οι σύντροφοι στα social media.

Το ξανασκέφτηκαν | Ο Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα χώρισαν λίγες ημέρες πριν τον γάμο τους

Ύστερα από το πολυαναμενόμενο "ναι", οι δυο τους ταξίδεψαν στην Κεφαλλονιά για τις διακοπές τους μαζί με τον γιο της τραγουδίστριας, Γρηγόρη αλλά και για έναν ακόμη πολύ σημαντικό λόγο.

Πρώην παίκτρια του Fame Story αρραβωνιάστηκε στην Κεφαλλονιά και μας δείχνει το μονόπετρο

Ειδικότερα, το ζευγάρι ταξίδεψε στο χωριό της μέλλουσας νύφης, Καραβάδος, όπου μένουν εκεί μόνιμα οι γονείς της για να επισημοποιήσουν τον αρραβώνα τους σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στο σπίτι της Αρτάνι. Κι έτσι ακριβώς έγινε. Ο πατέρας Κωνσταντίνος, ο ιερέας που είχε βαφτίσει και τον γιο της, ανέλαβε να ευλογήσει τον αρραβώνα του ευτυχισμένου ζευγαριού.

Ανετ Αρτάνι

"Ο Καρλ ζήτησε το χέρι μου από τον πατέρα μου διά τηλεφώνου, όταν ήμασταν στην Αμερική. Ο μπαμπάς μου πρέπει να γέλασε λίγο, αφού σκέφτηκε πως ζούμε μαζί τρία χρόνια, αλλά του είπε φυσικά πως συμφωνεί. Ήμουν προετοιμασμένη, λοιπόν, ότι θα γινόταν επίσημη πρόταση φτάνοντας στην Ελλάδα. Απλά δεν ήμουν σίγουρη πού και πώς…" δήλωσε η Αρτάνι στην εφημερίδα "Espresso” για τον αρραβώνα της με τον Καρλ Μίρα. "Την πρώτη φορά που βρεθήκαμε μαζί στην Αθήνα και του έδειξα την πόλη, η πρώτη μας στάση ήταν στην Ακρόπολη και η επόμενη στο Καλλιμάρμαρο. Έτσι, φέτος που επιστρέψαμε ανεβήκαμε στο Βράχο της Ακρόπολης και μου πρότεινε εκεί να παντρευτούμε." είπε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του Fame Story.

Όπως υποστήριξε η τραγουδίστρια και body builder, λίγο πριν φύγουν για την Αμερική και αφού απόλαυσαν τις διακοπές τους, αποφάσισαν να φωνάξουν τον πατέρα Κωνσταντίνο για το μυστήριο.

Όσο για τον γάμο του ζευγαριού, η ίδια είπε πως: "Επειδή ήμασταν και οι δυο παντρεμένοι ξανά και χωρίσαμε κι επειδή αγαπιόμαστε, δεν νιώθουμε ότι ένα έγγραφο το οποίο θα νομιμοποιεί τη σχέση μας θα είναι ταυτόχρονα και δεσμευτικό ότι θα αγαπιόμαστε για πάντα. Συζητάμε, λοιπόν, ο γάμος μας να μη σχετιστεί καθόλου με έγγραφα και δηλώσεις σε κάποιο κρατικό φορέα" εξηγεί η Αννέτ Αρτάνι στην εφημερίδα και συμπληρώνει: "Θα δηλώσουμε ότι αγαπιόμαστε σε μας τους ίδιους και στους συγγενείς μας μέσα από όρκους που θα γράψουμε ο ένας για τον άλλον. Θα το κάνουμε… hippie style, δεν θα το κάνουμε με παπά σε εκκλησία, θα πάμε σε μία παραλία, ίσως, ή πάνω σ’ έναν βράχο. Θέλουμε να το κάνουμε για μας, δεν μας απασχολεί το νομικό πλαίσιο. Θα γράψουμε τους όρκους μας, αλλά δεν θα υπογράψουμε χαρτιά. Εμείς ούτως ή άλλως έχουμε αγοράσει ένα σπίτι μαζί στην Αμερική, οπότε μας συνδέει ήδη ένα έγγραφο. Δεν χρειαζόμαστε ακόμη ένα που να λέει ότι δεθήκαμε ως ζευγάρι και νομικά. Επιθυμία μας είναι να είμαστε εκεί επειδή το θέλουμε, όχι επειδή θα το λέει ένα χαρτί".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ