Follow us

Εριέττα Κούρκουλου | Το συγκινητικό βίντεο για τον πατέρα της, Νίκο Κούρκουλο που έκανε το Instagram να υποκλιθεί στον μεγάλο ηθοποιό

"Αγαπώ τον μπαμπά μου", έγραφε στο caption.

MissBloom TEAM
Εριέττα Κούρκουλου Instagram Erietta Kourkoulou

Κάθε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό είναι σαν μία μικρή εξομολόγηση, μία ιστορία από τη ζωή της που θέλει να μοιραστεί με τους followers της. Αυτή τη φορά, η Εριέττα Κούρκουλου ανέβασε ένα βίντεο στα στόρι του λογαριασμού της στο Instagram και άφησε καλύτερα να τα πει ο πατέρας της για εκείνη.

Συγκινεί η Εριέττα Κούρκουλου | Η δημόσια υπόσχεση μετά την επιστροφή στο καταφύγιο ζώων της

Ο σπουδαίος ηθοποιός Νίκος Κούρκουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2007 άφησε ένα τεράστιο κενό πέρα από το καλλιτεχνικό στερέωμα, κυρίως στην οικογένειά του. Η κόρη του, Εριέττα, αναγκάστηκε να τον αποχαιρετήσει σε ηλικία 13 ετών, από τότε όμως δεν τον έχει ξεχάσει ούτε στιγμή.

Χθες, λοιπόν, μοιράστηκε στο Instagram ένα βίντεο από συνέντευξη του πατέρα της που μιλούσε για τα χρήματα και πως δεν τον ενδιέφεραν ποτέ. Προτιμούσε να κάνει τη δουλειά του, την οποία αγαπούσε βαθιά, ακόμη κι αν πολλές φορές δεν πληρωνόταν γι'αυτή. Η Εριέττα Κούρκουλου έγραψε σε caption πως αγαπάει πολύ τον πατέρα της και μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί.

Εριέττα Κούρκουλου | Το συγκινητικό βίντεο για τον πατέρα της, Νίκο Κούρκουλο που έκανε το Instagram να υποκλιθεί στον μεγάλο ηθοποιό

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ