Η Μαριάννα Τουμασάτου ξεσπά με καλλιτεχνικό τρόπο για τις πυρκαγιές

"Καλοκαίρι 2021! Ένα βαρύ καλοκαίρι, που δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ!"

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Κανείς δεν μπορεί να εκφράσει μέσα σε λίγες λέξεις την καταστροφή που υπέστη η χώρα μας εξαιτίας των μαινόμενων πυρκαγιών που παρακολουθήσαμε και εξακολουθούμε δυστυχώς να παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες.

Μαριάννα Τουμασάτου - Αλέξανδρος Σταύρου | Αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο τους

Το φυσικό μας περιβάλλον, τα ζώα και πολλοί συνάνθρωποί μας δέχθηκαν ένα μεγάλο πλήγμα, από το οποίο δύσκολα θα επιστρέψουμε. Κι αν συμβεί αυτό, όπως εξηγεί η Μαριάννα Τουμασάτου, δεν πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Με τον δικό της καλλιτεχνικό τρόπο, η ηθοποιός ανήρτησε μία φωτογραφία, παρουσιάζοντας τις σκέψεις σχετικά με τα τεκταινόμενα, ως ένα ξέσπασμα σε όλα αυτά που συνέβησαν, των οποίων γίναμε μάρτυρες.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός μοιράστηκε μία φωτογραφία του επαγγελματία φωτογράφου Δημήτρη Βαβλιάρα, συνοδεύοντάς την με το παρακάτω κείμενο: "Photo by @dimitrisvavliaras-ιστορίες του νερού- μια δουλειά του Δημήτρη Βαβλιάρα, ένας φωτογράφος βραβευμένος, για την αισθητική και το ταλέντο του! Ένας φωτογράφος που κράτησε σε μια στιγμή σκέψεις και αισθήματα δικά μας που δεν ξέραμε πως φαινόντουσαν τόσο πολύ, ενώ απλά καθόμασταν χωρίς καμία οδηγία από εκείνον! Αιανή στον υδροβιότοπο! Καλοκαίρι 2021! Ένα βαρύ καλοκαίρι, που δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ! Που πρέπει να οδηγεί τη σκέψη μας, τις αποφάσεις και τις επιλογές μας! Γιατί η φύση τα ζώα το νερό ο αέρας το βιός και τα όνειρα μας λεηλατήθηκαν……"

Δες παρακάτω τη φωτογραφία: