Follow us

Η Μαίρη Συνατσάκη αισθάνεται πολύ cool | Οι εναλλακτικές διακοπές με τον Ίαν Στρατή (pics)

Το νέο ζευγάρι προτίμησε να ταξιδέψει χαλαρά.

MissBloom TEAM
Ίαν Στρατής, Μαίρη Συνατσάκη NDP

Ύστερα από την πρώτη τους κοινή εμφάνιση ως ζευγάρι που επιβεβαίωσε και επίσημα τη σχέση τους, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στράτης αποφάσισαν να ετοιμαστούν για τις διακοπές τους- ένα ταξίδι το οποίο προτίμησαν να κάνουν με μηχανή.

Μαίρη Συνατσάκη | "Με διαλύει το γεγονός ότι οι άνθρωποι νιώθουν σε τέτοιο έλεος"

Ο τραγουδιστής διαθέτει μία μηχανή μεγάλου κυβισμού, έτσι το ζευγάρι σκέφτηκε να μετατρέψει τις πρώτες του διακοπές σε ένα διασκεδαστικό roadtrip, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως δεν θα συνέβαιναν ευτράπελα κατά την προετοιμασία.

Αρχικά, η παρουσιάστρια και YouTuber κατέγραψε στα στόρι της την προετοιμασία του ταξιδιού, κάνοντας αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, δηλαδή το να αυτοσαρκάζεται. Στο βίντεο που ανέβασε η Συνατσάκη έκανε την εξής παρατήρηση: "Όταν νιώθεις πάρα πολύ cool που θα πας road trip με μηχανή, αλλά συνειδητοποιείς ότι πρέπει να χωρέσεις όλα σου τα πράγματα σε αυτό το τσαντίνι", που φυσικά προκάλεσε γέλιο με την ίδια να πανικοβάλλεται που θα πρέπει να πάρει όσο πιο λίγα πράγματα μπορεί στις διακοπές της.

Η Μαίρη Συνατσάκη αισθάνεται πολύ cool | Οι εναλλακτικές διακοπές με τον Ίαν Στρατή (pics)
Μαίρη Συνατσάκη

Στη συνέχεια, οι γάτες του ζευγαριού που δεν ήθελαν να αφήσουν τους ιδιοκτήτες τους να φύγουν, τρύπωσαν στις βαλίτσες τους, με τη Μαίρη Συνατσάκη να ανεβάζει τις ξεκαρδιστικές φωτογραφίες τους.

Μαίρη Συνατσάκη
Μαίρη Συνατσάκη

Τέλος, μας ενημέρωσε για το ταξίδι τους, δείχνοντας τον χάρτη και τη διαδρομή που θα διέσχιζαν προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους.

Μαίρη Συνατσάκη

Αναμένουμε, λοιπόν, τις νέες καλοκαιρινές και αστείες τους φωτογραφίες από το ταξίδι τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ