Follow us

Άγγελος Λάτσιος - Γαία Μερκούρη | Η νέα τους φωτογραφία που μαρτυρά πως το ειδύλλιο καλά κρατεί

Η δημόσια συνομιλία τους και η έγκριση της Δωροθέας Μερκούρη.

MissBloom TEAM
Άγγελος Λάτσιος - Γαία Μερκούρη Instagram

Με το καλοκαίρι να βρίσκεται ακόμα μπροστά για τον Άγγελο Λάτσιο και τη Γαία Μερκούρη, οι δύο νέοι απολαμβάνουν τις ημέρες των διακοπών τους, δείχνοντάς μας στο Instagram τη διασκεδαστική καθημερινότητά τους.

Άγγελος Λάτσιος | Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του που δίχασε τους ακόλουθούς του

Ο γιος της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης, Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου - ο οποίος πρόσφατα ανήρτησε μία πολύ συγκινητική φωτογραφία - και η κόρη της ηθοποιού και μοντέλου Δωροθέας Μερκούρη και του Ward Stegerhoek φαίνεται πως έχουν μία πολύ ιδιαίτερη σχέση και κάθε τους ανάρτηση μαρτυρά πως το ειδύλλιό τους καλά κρατεί.

Μάλιστα, χθες η Γαία Μερκούρη ανήρτησε μία κοινή τους φωτογραφία κατά την οποία οι δύο νέοι μοιάζουν να πετούν στα σύννεφα, γράφοντας στο caption της "Skeletons". Η ανάρτηση ήταν η αφορμή να ξεκινήσει μία δημόσια συνομιλία μεταξύ τους, όπου ο Άγγελος Λάτσιος απάντησε πως η λήψη αυτή είναι "unreal". Στη συνέχεια, η Γαία απάντησε με τη σειρά της πως "you are the most unreal and unique babe to kaneis teleia!!!" δηλαδή "εσύ είσαι απίστευτος και μοναδικός μωρό μου, το κάνεις τέλεια".

Στη συζήτηση συμμετείχε και η μητέρα της Γαίας, Δωροθέα Μερκούρη, η οποία άφησε στα σχόλια ένα emoji - τύπου strong - δίνοντας ξεκάθαρα τη συγκατάθεσή της για τη σχέση των δύο νέων.

Δες τη φωτογραφία:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ