Νικολέττα Παπακωνσταντίνου | Η πιο πρόσφατη φωτογραφία της 25χρονης κόρης των Ράντου - Παπακωνσταντίνου

Καλοκαιρινές διακοπές με την κόρη χωρίς άγχος με το "Ζακέτα να πάρεις".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Η Ελένη Ράντου προτιμά κατα κύριο λόγο οι αναρτήσεις της στα social media να έχουν να κάνουν με τη δουλειά της, γι'αυτό οι περισσότερες από αυτές αφορούν τα σήριαλ στα οποία πρωταγωνιστεί ή τις παραστάσεις στις οποίες συμμετέχει.

Τζένη Μπότση | Διακοπές στην Ικαρία με την κόρη της - Η φωτογραφία με την κατάξανθη Αλίκη

Εν μέσω διακοπών, όμως, η ηθοποιός, που την περασμένη τηλεοπτική σεζόν την είδαμε στη σειρά της ΕΡΤ, "Ζακέτα να πάρεις", αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση και να ανεβάσει μία φωτογραφία που αντικατοπτρίζει με ακρίβεια αυτό που αίσθανεται. Χαλαρή και ευδιάθετη η Ελένη Ράντου πόζαρε στο πλευρό της κόρης της, Νικολέττας, την οποία έχει αποκτήσει μαζί με τον τραγουδιστή Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Με ένα μεγάλο χαμόγελο, μητέρα και κόρη μας έδειξαν πώς περνούν στις διακοπές τους, με την Ελένη Ράντου να γράφει στο caption της ανάρτησης ""Με καλή παρέα… παντού ειναι ωραια!!!”.

Η ηθοποιός έχει αναφερθεί στο παρελθόν για τη σχέση της με την 25χρονη κόρη της, ενώ δεν έχει διστάσει να παραδεχθεί πως είναι πολύ υπερπροστατευτική μαζί της. Όπως είχε δηλώσει στη συνέντευξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ως κλασσική ελληνίδα μαμά είχε ταξιδέψει μαζί της στο Εράσμους που είχε κάνει η Νικολέττα στη Χάγη για να τη βοηθήσει να τακτοποιηθεί ενώ έχει συμμετάσχει μαζί της σε πορεία, με αποκορύφωμα το ότι πήγε με την κόρη της στην πενθήμερη του σχολείου της στο Λονδίνο.

Δες τη φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την κόρη της: