Follow us

Η Ιωάννα Λίλη και ο Θοδωρής Ζαγοράκης μάς δείχνουν πόσο μεγάλωσε ο γιος τους - Οι ευχές για τα γενέθλιά του

Οι διάσημοι γονείς πέρα από τα γενέθλια του γιου τους, γιόρτασαν και την ονομαστική εορτή της κόρης τους.

MissBloom TEAM
Θοδωρής Ζαγοράκης - Ιωάννα Λίλη NDP

Διπλή χαρά για το ζεύγος Ζαγοράκη - Λίλη, οι οποίοι γιόρτασαν πριν από λίγες ημέρες τα γενέθλια του γιου τους, ο οποίος έκλεισε τα 11, μαζί με τη γιορτή της κόρης τους.

Θοδωρής Ζαγοράκης - Ιωάννα Λίλη | Δες πόσο μεγάλωσε η 14χρονη κόρη τους

Η παρουσιάστρια που συχνά μας ενημερώνει για τα σημαντικά γεγονότα της ζωής της, ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών από τη στιγμή που ο γιος τους έσβηνε την τούρτα μαζί με συγγενείς και φίλους που γιόρτασαν μαζί με το διάσημο ζευγάρι.

Ειδικότερα, ο 11χρονος πλέον Γιάννης έχει γενέθλια την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου, όπου γιορτάζει και η αδερφή του Μαρία. Η διάσημη παρουσιάστρια έγραψε στο caption των φωτογραφιών: "Σας Ευχαριστούμε όλους για τις Υπέροχες Ευχές Σας. Ιδιαίτερη ημέρα για εμάς,3πλή γιορτή-της Παναγίας,τα γενέθλια του Υιού και η γιορτή της Κόρης!!! Να είστε όλοι καλά και αυτές τις Άγιες ημέρες,έχουμε ανάγκη να επικαλεστούμε την βοήθεια της Παναγίας".

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιωάννα Λίλη προετοιμάζεται για την επιστροφή της στην τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα στο κανάλι OPEN, παρουσιάζοντας την εκπομπή "Πρόκληση", στην οποία θα εμφανίζονται Έλληνες αθλητές, που θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν για την πορεία τους στον χώρο, τις διακρίσεις που έχουν λάβει αλλά και τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισαν. Στο πλευρό της θα βρίσκεται ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος την πρηγούμενη τηλεοπτική σεζόν είχε κερδίσει με τη Ζόζεφιν τον διαγωνισμό τραγουδιού του J2US.

Δες τις φωτογραφίες από τα γενέθλια του γιου της Ιωάννας Λίλη:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ