Ελεονώρα Μελέτη | Τι συζήτησε με την Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν συναντηθούν ξανά στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό

Οι δύο κυρίες δίνουν ραντεβού στο Mega στη νέα τηλεοπτική σεζόν.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη και η Ελεονώρα Μελέτη, δύο από τα πιο επιτυχημένα ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης τη νέα σεζόν θα βρεθούν στο ίδιο σπίτι, το Mega, αναλαμβάνοντας τις σημαντικότερες τηλεοπτικές ζώνες.

Η Ελένη Μενεγάκη απαντά στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για την επικείμενη συνεργασία τους με τον πιο γλυκό τρόπο

Λίγο πριν την έναρξη των νέων εκπομπών και ενώ η Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται εν μέσω προετοιμασιών έδωσε μία συνέντευξη, αναφερόμενη στο νέο της επαγγελματικό βήμα, τη νέα χρόνια αλλά και τη συνομιλία που είχε νωρίτερα με την Ελένη Μενεγάκη.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δήλωσε πως έχουν ήδη μιλήσει με την Ελένη Μενεγάκη και πως της έχει εκφράσει τη χαρά της για το ότι θα βρίσκονται του χρόνου στο ίδιο κανάλι και θα έχουν την ευκαιρία να βλέπονται. Με τη σειρά της και η παρουσιάστρια της εκπομπής "Ελένη" είπε στη Μελέτη πως χαίρεται και εκείνη για το νέο της ξεκίνημα.

Η ίδια στη συνέντευξη δήλωσε επίσης πως για οποιοδήποτε επαγγελματικό της βήμα πάντα συζητάει με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, όπως έκανε στο παρελθόν και με τους γονείς της, όμως στο τέλος το τι θα κάνει είναι δική της απόφαση, ενώ πρόσθεσε επίσης πως τα χρήματα δεν αποτελούν καταλυτικό παράγοντα τη στιγμή της απόφασης, γιατί εν τέλει θα αποφασίσει να επιλέξει τη δουλειά με το καλύτερο αποτέλεσμα.