Follow us

Γιώργος Λιανός - Κωνσταντίνα Καραλέξη | Η μετακόμιση σε νέο σπίτι λίγο μετά τη γέννηση της κόρης τους

Ο Γιώργος Λιανός έγινε για 4η φορά μπαμπάς πριν από λίγο καιρό.

MissBloom TEAM
Γιώργος Λιανός NDP

Αφού επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, όπου βρισκόταν για τις ανάγκες της εκπομπής "Survivor", της οποίας ήταν ο κεντρικός παρουσιαστής, ο Γιώργος Λιανός πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ο λόγος είναι η νεογέννητη κόρη του.

Γιώργος Λιανός - Κωνσταντίνα Καραλέξη | Το σπάνιο στιγμιότυπο με την έξι μηνών κόρη τους

Η σύντροφος του Γιώργου Λιανού, πριν από λίγους μήνες, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους. Όμως, καθώς ο παρουσιαστής βρισκόταν για αρκετό καιρό μακριά από την οικογένειά του, τώρα είναι διατεθειμένος να αναπληρώσει κάθε φιλί και αγκαλιά για τις ημέρες που έλειπε.

Μέσα σε όλα αυτά και αφού επέστρεψε και από τις διακοπές του με τα μεγαλύτερα παιδιά του, ο παρουσιαστής αποφάσισε πως το παλιό τους σπίτι δεν τους χωράει πλέον, προχωρώντας σε μετακόμιση.

Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπητός παρουσιαστής του κοινού, που έλαβε θετικές κριτικές για την παρουσίαση του φετινού "Survivor", ανέβασε ένα στόρι, στο οποίο φαίνεται καθαρά πως η μετακόμιση βρίσκεται σε εξέλιξη. Κούτες, ανακατεμένα έπιπλα και διάφοροι άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί για να βοηθήσουν μαρτυρούν όντως πως ο Γιώργος Λιανός μέχρι το βράδυ θα βρίσκεται στο νέο του σπίτι.

Δες τη σχετική ανάρτηση:

Γιώργος Λιανός - Κωνσταντίνα Καραλέξη | Η μετακόμιση σε νέο σπίτι λίγο μετά τη γέννηση της κόρης τους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ