Follow us

Διάσημος παρουσιαστής της ενημερωτικής ζώνης έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ακόμα ένα παιδί.

MissBloom TEAM
Παυλόπουλος YouTube

Αν και προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της πρωινής ζώνης Άκης Παυλόπουλος έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς.

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου | Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους - Οι λήψεις που δεν είδαμε

Ο ίδιος και η σύζυγός του και δημοσιογράφος, Ελένη Φωτοπούλου, απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το ζευγάρι τον Αύγουστο του 2014 είχε αποκτήσει έναν ακόμα γιο, που μόλις ανέλαβε τον ρόλο του μεγάλου αδερφού.

Διάσημος παρουσιαστής της ενημερωτικής ζώνης έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όπως ήταν φυσικό στα τηλεοπτικά πλατό, αφού και οι δύο αγαπούν με ζήλο τη δουλειά τους. Σπάνια αναρτούν κοινές τους φωτογραφίες, ενώ ελάχιστες είναι και οι δημόσιες εμφανίσεις τους.

Άκης Παυλόπουλος

Πριν από περίπου έναν χρόνο, η Ελένη Φωτοπούλου με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της είχε αναρτήσει ένα πολύ συγκινητικό κείμενο, συνοδεύοντάς του με μία σειρά από φωτογραφίες του Άκη Παυλόπουλου. Ειδικότερα, η δημοσιογράφος είχε γράψει:

"Εγώ είμαι εδώ!
Τρεις λέξεις μόνο... Αυτό είναι ο άντρας μου.
Κι είναι εδώ με την καρδιά του, την καλή του την κουβέντα, το χαμόγελο του, την αστείρευτη αγάπη του.
Μικρό παιδί, ακούραστο, ασυμβίβαστο που αρνείται να παραδοθεί και να ενδώσει στο ενήλικο σώμα του.
Ένας από εκείνους τους ανθρώπους που κάνουν τον κόσμο μια σταλιά ομορφότερο. Ο καλύτερος άνθρωπος που ξέρω. Ο σύντροφος που ζούσε στα όνειρα μου πολύ πριν τον γνωρίσω. Ο μπαμπάς που όλοι θα θέλαμε να έχουμε. Αυτό το αγόρι που ακτινοβολεί γαλήνη, που σκορπίζει γύρω του μιαν αύρα φωτεινή σήμερα έχει τα γενέθλιά του και το χαίρεται, το απολαμβάνει, το γιορτάζει όπως κάθε άλλο παιδί της ηλικίας του!"

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ