Follow us

Χάρις Δαμιανού: "Έλεγα μέσα μου άντε να γεννηθεί να ελευθερωθώ" | Η δύσκολη εγκυμοσύνη της και η καταπόνηση της υγείας της

Η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που πέρασε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

MissBloom TEAM
Γιάννης Καλλιάνος

Η σύζυγος του μετεωρολόγου και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Καλλιάνου, σε πρόσφατη δήλωσή της στην εφημερίδα On Time αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της και στις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να φέρει στον κόσμο το παιδί της. Η Χάρις Δαμιανού είπε αυτό που πολλές μαμάδες διστάζουν να πουν, όμως είναι η αλήθεια.

Συγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος | "Ο αδερφός μου απέκτησε σακχαρώδη διαβήτη από τον κορονοϊό και υγρό στην καρδιά"

Ειδικότερα, η νέα μαμά είπε χαρακτηριστικά: "Η εγκυμοσύνη μου ήταν δύσκολη από πλευράς συμπτωμάτων. Το μωράκι μας δεν μας ανησύχησε σε τίποτα, όλες οι μετρήσεις ήταν καλές, οπότε δεν είχαμε ανησυχήσει σε αυτό το κομμάτι και ήταν ευλογία από τον Θεό. Η εγκυμοσύνη ήταν δύσκολη από τη δική μου πλευρά. Στο πρώτο τετράμηνο είχα φρικτές ναυτίες, εμετούς δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι, έβγαινα για να πάω στο νοσοκομείο. Μετά τους 4 μήνες ήταν λίγο καλύτερα. Όταν μπήκα στον έβδομο μήνα άρχισαν φρικτές παλινδρομήσεις, άρχισα να βαραίνω πάρα πολύ, μπήκε το καλοκαίρι ήρθαν και οι καύσωνες που μας ταλαιπώρησαν. Έκανα υπόταση, είχα δύσπνοιες, είχα παλινδρομήσεις, ήταν δύσκολο το τελευταίο τρίμηνο. Έλεγα μέσα μου άντε να γεννηθεί να ελευθερωθώ".

Loading...

Η σύζυγος του Γιώργου Καλλιάνου γέννησε πριν από λίγες ημέρες, με τον ευτυχή μπαμπά να ανακοινώνει τα ευχάριστα στο Instagram, με μία τρυφερή φωτογραφία. Μάλιστα, λίγο πριν η Χάρις Δαμιανού φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, το ζευγάρι είχε πραγματοποιήσει πολιτικό γάμο, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης κατά του κορονοϊού.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ