Follow us

Μαντώ Γαστεράτου | Full in love με τον επί 3 χρόνια σύζυγό της - Η σπάνια φωτογραφία τους στο Instagram

Η παρουσιάστρια αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές της στις Μαλδίβες.

MissBloom TEAM
Μαντώ Γαστεράτου NDP

Η Μαντώ Γαστεράτου, την οποία την περασμένη τηλεοπτική σεζόν παρακολουθήσαμε στο τιμόνι της εκπομπής του Mega Star, αυτή την περίοδο βρίσκεται μακριά από την Ελλάδα, επιλέγοντας γι'αυτό το καλοκαίρι να ξεκουραστεί στις αμμουδερές παραλίες και στα τυρκουάζ νερά των Μαλδίβων.

Μαντώ Γαστεράτου | "Η πιο τρομακτική νύχτα που έχω ζήσει μετά τον σεισμό του 1999"

Σχεδόν καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες της από το εξωτικό μέρος και όπως φαίνεται το διασκεδάζει και με το παραπάνω. Στο πλευρό της, όπως πάντα, ο σύζυγός της, Νίκος Ισηγόνης, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2018 σε μία παραμυθένια τελετή. Απ'ό,τι φαίνεται, οι ερωτευμένοι σύντροφοι αποφάσισαν να αφήσουν τον γιο τους με τους παππούδες και να απολαύσουν τη ρομαντική απόδραση που ήταν σχεδιασμένη μόνο για τους δυο τους.

Loading...

Μάλιστα, η Μαντώ Γαστεράτου που σπάνια αναρτά φωτογραφίες με τον αγαπημένο της, αυτή τη φορά έκανε μία εξαίρεση και μοιράστηκε μαζί μας μία πολύ ρομαντική λήψη τους. Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της είναι αγκαλιασμένοι, κοιτώντας ο ένας μέσα στα μάτια του άλλου, με θέα το απέραντο ηλιοβασίλεμα. Η ραδιοφωνική παραγωγός έγραψε στο caption της: "Μια μέρα, κάποιος θα σε κοιτάξει σαν να είσαι το πιο όμορφο πράγμα που έχει δει ποτέ του. Μία μέρα, θα βρεις κάποιον, ο οποίος δεν θα μπορεί να φανταστεί να ζει τη ζωή του χωρίς εσένα". Με λίγα λόγια "that's amore".

Δες την τρυφερή φωτογραφία της παρουσιάστριας:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ