Αλέξανδρος Μπουρδούμης | "Η ζωή μου όλη" - Η τρυφερή φωτογραφία με τη Λένα Δροσάκη και τον γιο τους

Ο ηθοποιός απολαμβάνει ξέγνοιαστος τις καλοκαιρινές του διακοπές.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ύστερα από την πρόσφατη περιπέτειά του που τον οδήγησε στο νοσοκομείο και μετά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, που αποτέλεσε μία δικαίωση για τη σύζυγό του Λένα Δροσάκη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης απολαμβάνει τις διακοπές του μακριά από όλα τα δυσάρεστα των προηγούμενων ημερών.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ο κορονοϊός "χτύπησε" την οικογένεια - Η περιπέτεια με τη σύζυγο και τον γιο τους

Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και λίγα χρόνια, απέκτησε πριν από έναν χρόνο τον γιο τους, Αναστάση, ο οποίος πριν από περίπου έναν μήνα έσβησε το πρώτο του κεράκι και έχει ολοκληρώσει την ευτυχία τους με τον καλύτερο τρόπο.

Ο ηθοποιός κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις - την προηγούμενη τηλεοπτική χρονιά τον παρακολουθήσαμε στη σειρά της ΕΡΤ "Χαιρέτα μου τον πλάτανο" - αναζήτησε λίγες ημέρες χαλάρωσης μαζί με την οικογένειά του.

Η πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ήταν ο ορισμός της ηρεμίας και της αγάπης, με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη να νιώθει ευγνώμων για την οικογένειά του. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέβασε ένα στιγμιότυπο κατά το οποίο ο ίδιος, η σύζυγός του, Λένα Δροσάκη και ο 1 έτους γιος τους, ρέμβαζαν τη θάλασσα ευτυχισμένοι. Ειδικότερα στο caption της φωτογραφίας, έγραψε: "Η αυγή μου και το χάραμα μου! Η αρχή μου και το τέλος μου! Το καλοκαίρι μου! Η ζωή μου όλη!".

Δες τη φωτογραφία του Αλέξανδρου Μπουρδούμη: