Follow us

Round 2 | Η Rosie Huntington - Whiteley είναι ξανά έγκυος

Το μοντέλο ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μία ανάρτηση στο Instagram.

MissBloom TEAM
Jason Statham - Rosie Huntington Splash News

Η Rosie Huntington - Whiteley, η αγαπημένη των σχεδιαστών και σύντροφος του ηθοποιού Jason Statham, αποκάλυψε μόλις χθες πως περιμένει το δεύτερο παιδί της.

Rosie Huntington - Whiteley | Η hot απόχρωση του πεντικιούρ της που αναδεικνύει τέλεια τη μαυρισμένη επιδερμίδα

Το 34χρονο μοντέλο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μία σειρά φωτογραφίων με προσεγμένες επιλογές outfit όπου φαίνεται ελάχιστα η φουσκωμένη της κοιλίτσα, μέχρι την τελευταία φωτογραφία, η οποία έκανε ξεκάθαρη την εγκυμοσύνη της. Στο caption της έγραψε "Taaa daahhh", όπως λέμε όταν αποκαλύπτουμε σε κοινό μία έκπληξη, προσθέτοντας επίσης το hashtag "δεύτερος γύρος".

Loading...

Η Huntington-Whiteley έχει αποκτήσει ένα ακόμη παιδί με τον Jason Statham, με τον οποίο αρραβωνιάστηκε το 2016. Οι δυο τους τα τελευταία 4 χρόνια απολαμβάνουν την οικογενειακή ζωή, με τη διάσημη μαμά να μη χορταίνει τον γιο της, Jack Oscar.

Τον Ιούνιο μάλιστα, το μοντέλο είχε αναρτήσει μία τρυφερή φωτογραφία με αφορμή την ημέρα της γιορτής του πατέρα, που απεικόνιζε τον σύντροφό της μαζί με τον γιο τους. Η ίδια έγραψε: "Πώς να περιγράψεις μια αγάπη σαν αυτή. Χαρούμενη γιορτή του πατέρα. Σε αγαπάμε".

Loading...

Η διάσημη fashionista τον Απρίλιο του 2020 είχε μοιραστεί την επιθυμία της να μεγαλώσει την οικογένειά της, αφού λατρεύει πολύ τον συγκεκριμένο ρόλο στη ζωή της.

Επιπλέον κατά τη διάρκεια της πανδημίας είχε έρθει αντιμέτωπη με το working from home, γεγονός για το οποίο ένιωθε πολύ τυχερή σε αντίθεση με άλλους που δεν είχαν τη δυνατότητα ή δυστυχώς είχαν χάσει τη δουλειά τους, αλλά και με το να καταφέρει να απασχολεί συγχρόνως τον γιο της μέσα στο σπίτι.

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ