Follow us

Κατερίνα Καραβάτου | Οι πρώτες δηλώσεις μετά το χωρισμό με τον Κρατερό Κατσούλη

"Θα είμαστε πάντα οικογένεια".

MissBloom TEAM
Κρατερός Κατσούλης - Κατερίνα Καραβάτου NDP

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Τέλος μετά από 10 χρόνια | Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης παίρνουν διαζύγιο

Η παρουσιάστρια παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στο περιοδικό OK!, μιλώντας ανοιχτά για το χωρισμό της. "Με τον Κρατερό έχουμε δύο παιδιά, την Αέλια και τον Αρίωνά μας. Η ανακοίνωση τα λέει όλα και δείχνει το μέγεθος της ευθύνης που έχουμε απέναντι στα παιδιά μας και στους εαυτούς μας. Δεν ήταν κάτι που έγινε χωρίς σκέψη", είπε. "Είμαστε μια πολύ καλή παρέα οι τρεις μας. Γνωρίζουν ότι η μαμά τους είναι πάντα εκεί, βράχος", πρόσθεσε.

Άγγελος Λάτσιος | Η νέα φωτογραφία από τις διακοπές του και το σχόλιο της Γαία Μερκούρη

Όπως τόνισε για εκείνη ο Κρατερός "θα είναι για πάντα ο μπαμπάς του Αρίωνα και της Αέλιας". "Θα είμαστε πάντα οικογένεια", είπε, ενώ αποκάλυψε πως σε αντίθεση με όσα λέγονται τα φώτα δεν τους επηρέασαν. "Δεν βασίσαμε εκεί τη σχέση μας. Νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρο σε όλους ότι δεν λειτουργήσαμε ποτέ ανταγωνιστικά μεταξύ μας".

Κάπου εδώ να σου θυμήσουμε ότι το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2011 με πολιτικό γάμο, ενώ έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την 9χρονη Αέλια και τον 4χρονο Αρίωνα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ